nlc.hu
Gasztro

Égési sérüléseket szenvedett a tojásfőzős TikTok-trükk miatt

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a tojásfőzős TikTok-trükk miatt

Szétrobbant a mikróban készített buggyantott tojás, súlyos égési sérüléseket szenvedett a férfi.
Buggyantott tojás

Videóban figyelmeztet egy skót férfi, hogy senki ne készítse egy TikTok-trükk szerint a buggyantott tojást, mert ő súlyos égési sérüléseket szenvedett.

A 40 éves perthi Gary McDougall a videóban azt mondja, milliószor csinált már mikrohullámú sütőben buggyantott tojást, de legutóbb katasztrófa lett belőle. Vízforralóban melegített vízzel félig megtöltött egy teáscsészét, ráütött egy tojást, majd bedobta a mikróba.

Miután kivette a mikróból a csészét, és megpróbálta egy kanállal kihalászni az ételt, a tojás szétrobbant, és a forró víz beterítette a testét. Súlyos égési sérüléseket szenvedett a köldökétől a homlokáig, de legalább most már lát mindkét szemével. Vigyázat, felkavaró videó, amelyen a férfi megégett arca is látható!

@8gazmcd1

don't poach eggs in the microwave

♬ original sound - Gary McDougall

McDougall azt mondja, nem azért készítette a videót, hogy lájkokat gyűjtsön és együttérző üzeneteket kapjon. Az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet, senki ne készítsen buggyantott tojást a mikróban, mert nagyon veszélyes.

(Kiemelt kép: Unsplash/Seriously Low Carb)

TikTokos hülyeségek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top