nlc.hu
Gasztro
Tóth Vera tartott Schobert Norbitól

Tóth Vera a Konyhafőnök VIP-ben: „Nem tudtam, hogy meddig mehetek el Norbinál”

Schobert Norbi és Tóth Vera párban főztek, de hamar időhiányba kerültek.

Tóth Verával került össze Schobert Norbi egy sütési feladatban, párban kellett helytállniuk. Ez volt a második versenynap a fitneszguru számára az sztrókja után, így az énekesnő nem akarta stresszelni, ezt pedig a kamerák előtt is elmondta.

schobert norbi tóth vera

Fotó: RTL

„Nagyon elpepecselt egy-két dolgon és nem tudtam, hogy ez most azért van, mert így főz, vagy azért, mert történt, ami történt és ennek ez a szövődménye. Ebben nem tudsz olyan lenni, mint egy vezér, hogy most akkor azonnal gyere ide és csináld, hanem gondolati szinten próbáltam egy középutat találni” – részletezte Tóth Vera, aki végig nagyon türelmesen bánt Schobert Norbival.

A feladat végül nagyon jól sikerült, így kettejük között dőlt el, hogy ki jut egyenes ágon tovább. Zámbó Krisztiánnal és Nagy Sanyival főztek a végén, akik pedig a kiesést próbálták elkerülni. A tökéletes cézársaláta elkészítése volt a feladat, amelyben Zámbó nem jeleskedett, ezért neki kellett elhagynia a konyhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top