nlc.hu
Gasztro

Bezár az egyik legjobb gourmet étterem

Bezár az ország egyik legjobb gourmet étterme

Ádám Csaba, az étterem tulajdonosa annyira belefáradt, hogy valószínűleg pályát is módosít.

Elfogyott az ambíció – ezzel indokolta Ádám Csaba, az Alpár utcában található Olimpia Vendéglő séfje és tulajdonosa, hogy miért zárja be végleg a sok, akár hétfogásos, minőségi menüjéről, slow food szellemiségéről is ismert gourmet éttermét 2021. december 31-gyel. A Dining Guide-nak Ádám Csaba azt mondta, az állandó munkaerőhiány, az elmúlt két év nyitás-zárásai, a bizonytalanság vezette a döntésre, illetve úgy fogalmazott: feladta. Valószínűleg nemcsak az éttermet zárja be, de pályát is módosít.

Bezár Budapest egyik legjobb gourmet éttermeA Keleti pályaudvar környékén található étterem elhelyezkedéséből fakadóan mindig nehezebb helyzetben volt, mint a belvárosi vendéglátóhelyek, ráadásul drága alapanyagokból próbáltak olcsó ételt készíteni.

Január elsejétől az új üzemeltető török éttermet nyit az Olimpia helyén más néven, hogy így végleg lezárja az Olimpia-korszakot – írja a Telex.

(Nyitókép: Olimpia vendéglő hivatalos FB oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top