nlc.hu
Gasztro

Óriási borravalót adott a cukrászdában

Ekkora borravalót még nem láttak a cukrászdában

Az eladó azt hitte, tévedés a gigantikus borravaló, de a vásárló tényleg komolyan gondolta.
The Omaha Bakery cukrászda

Preston Rath egy nebraskai cukrászdában dolgozik, és nem akart hinni a szemének, amikor meglátta mekkora borravalót kapott az egyik vásárlótól.

A Bellevue-ben működő The Omaha Bakery dolgozója elmondta, hogy a Nicholas nevű vevő két töltött péksüteményt vásárolt, ami 5 dollárba (1630 forint) került. Ám a férfi 2000 dollár írt (653 ezer forint) be a gépbe borravalóként.

Azt mondtam neki, »ez így nem jó, túl sok borravalót ütöttél be«. Erre ő azt mondta: «Ha nem nyomod meg az OK gombot, akkor benyúlok, és én nyomom meg

– idézte fel a történteket az eladó.

Michelle Kaiser, a pékség és cukrászda tulajdonosa azt mondta, a hatalmas borravalót elosztják a dolgozók között, de a menedzsment tagjai nem kapnak belőle. 

Szerinte a férfi bizonyára tisztában volt azzal, hogy a koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozott rengeteg embert, ő pedig látta, hogy az alkalmazottak nagyon keményen dolgoznak nap mint nap.

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/The Omaha Bakery)

Még több óriási borravaló az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top