nlc.hu
Gasztro

Németh Kristóf és Görög Zita vitája A Konyhafőnök VIP-ben

Nagyon összebalhézott Németh Kristóf és Görög Zita A Konyhafőnök VIP-ben, kiabálásuktól volt hangos a konyha

A színész utólag már szégyelli a viselkedését.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában újra csapatban, ezúttal 4-4 fős brigádban küzdöttek meg a kékek és a pirosak. Most Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, hogy kik legyenek a konyhafőnökök, a konyhai hierarchiát pedig a konyhafőnökök véglegesítették.

Németh Kristóf

Összevitázott Görög Zita és Németh Kristóf (Fotó: Sajtóklub)

Görög Zita először kapott lehetőséget konyhafőnökként, nála a sous-chef Tornóczky Anita lett, a szakács Gyenesei Leila, míg konyhai kisegítővé Németh Kristóf vált. A főzés során azonban a színész megelégelte, ahogy a konyhafőnöke, Görög Zita beszélt vele, ezért ő is felemelte a hangját.

„Eljött egy pont, amikor picit felment bennem a pumpa. Úgy éreztem, hogy Zita kizárólag engem irányít a konyhában. (…) De ott valami nem stimmel, ha nem a megfelelő hangnemben rendre vagyok utasítva folyamatosan, azért én ennél egy picit már tapasztaltabb, meg idősebb vagyok, mint sem, hogy szó nélkül elmenjek. (…) Van egy bizonyos hangnem, ahogy szerintem nem lehet beszélni senkivel, és Zita ezt a hangnemet ütötte meg. Na, utána én is megütöttem azt a hangnemet, amit ugyan nem bánok, de szégyellek” – vallotta be utólag a kamerák előtt Németh Kristóf.

Görög Zita azzal magyarázta a színésszel való összefeszülését, hogy úgy érezte, Németh Kristóf nem dolgozik a többiek keze alá. Szerinte kellemetlenül érintette a színészt, hogy „most nem tündökölhet”.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top