nlc.hu
Gasztro

Dühösek a csokirajongók, mert nem volt ostya KitKatben

Felháborodtak a csokirajongók, mert nem volt ostya a KitKatben

Néhányan nagyot csalódtak, mert nem volt ostya a KitKat csokiban.
Két szelet KitKat csokoládé egy-egy bögre tetején

Felháborodott posztot tett közzé több csalódott csokoládérajongó, mert nem olyan volt a kedvenc édességük, mint amilyen szokott lenni. Többen arról számoltak be, hogy hiányzott az ostya a KitKat csokiból.

Ennek a csokinak az jellegzetessége, hogy három réteg ostya található benne, ám többen is olyan példányokat fogtak ki, amelyekből teljesen hiányzott a ropogós ostya.

Yvonne Donnelly a narancsos KitKattel élte át traumát:

  • „Ha nem akartam volna ostyát, nem vettem volna KitKatet” – írta egy Tracy Bennet nevű nő, aki szintén pórul járt.
  • „Elég szomorú vagyok, ostya nélkül nem finom” – panaszkodott a Twitteren Bronwyn Openshaw, aki szintén kifogott egy nyilvánvalóan gyártási hibás csokit.
  • De volt olyan is, akinek bejött az ostya nélküli változat, és szeretne még többet belőle.

Az ostya nélküli KitKat annyira felborzolta a kedélyeket, hogy a Nestlé szóvivője is megszólalt. Mint mondta, a yorki üzemükben naponta több millió KitKatet gyártanak, és időről időre előfordul, hogy néhány darab ostya nélkül hagyja el a futószalagot. Hozzátette, hogy ez rendkívül ritka, és az ellenőrzésekkel igyekeznek megelőzni a problémát. Ha pedig a fogyasztó elégedetlen, lépjen kapcsolatba velük.

Úgy tűnik, a csokirajongókkal nem érdemes packázni, mert ha nem azt kapják, amit vártak, mindenre képesek A briteknél szinte minden évben áll a bál a Celebrations adventi kalendáriumban található kókuszos Bounty miatt. Legutóbb az verte ki a biztosítékot – és bocsánatkérést vártak a gyártótól –, hogy a negyedik napon is egy Bounty csokit találtak az ajtók mögött. 

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Abi Schreider)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top