nlc.hu
Gasztro

Nayza, a Masterchef versenyzője egy keménytojást sem képes megfőzni

Kiderült, hogy még egy keménytojást sem képes megfőzni a tévés mesterszakács

A kommentelők nem kímélték Nayzát, a Masterchef versenyzőjét, miután elrontotta a világ legegyszerűbb hozzávalóját: a keménytojást.

Nem hittek a szemüknek a brit Masterchef nézői, amikor az egyik versenyző, Nazya elfuserált egy hagyományos pakisztáni fogást. Pontosabban nem is elfuserált, hiszen kész lett, kivéve egy – elég fontos – összetevőt: a keménytojást. Így enélkül szolgálta fel a szigorú zsűrinek, akik persze azonnal rákérdeztek, hol a tojás, hiszen tudták, hogy a shikampurhoz az is jár, a 42 éves egészségügyi dolgozó pedig csak annyit mondott, nem tetszett neki a tojás állaga, így azt kihagyta.

Nayza, a brit Masterchef versenyzője

Nazya (forrás: BBC)

A nézők azt is végignézték, ahogy próbálja megoldani lágytojással, persze sikertelenül; végül feladta. A kommentelők persze kíméletlenek voltak: a műsorból kivágott videók alatt szinte csak olyan kommenteket látni, hogy

nem hiszem el, mesterszakács akar lenni, és egy keménytojást képtelen elkészíteni?

A desszertje végül jól sikerült, így nem esett ki a versenyből.

Brit Masterchef

Az elfuserált tojás (forrás: BBC)

Mentségére: a keménytojás az, amiről mindenki azt hiszi, képes jól csinálni, valójában azonban nagyon kevesen vannak, akik tényleg tudják, hogyan kell. Szerencsére mi már rég elárultuk a tökéletes keménytojás titkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top