nlc.hu
Gasztro

Direkt elhízott, hogy megmutassa, bárki le tud fogyni

Szándékosan felszedett 45 kilót, hogy megmutassa, bárki le tud fogyni

A személyi edző elhízott, majd lefogyott, hogy így bizonyítsa, bárki le tud fogyni, ha akar.
Dmitry Azovsky, aki szándékosan elhízott, majd lefogyott

Egy személyi edző szándékosan elhízott, hogy bebizonyítsa, nem is olyan nehéz lefogyni, ha az ember a megfelelő edzést választja.

Az amerikai Dmitry Azovsky 2021-ben vágott bele a kísérletbe, és egész évben csak egészségtelen ételeket evett. Miután 45 kilót hízott, 160 kilogrammot mutatott alatta a mérleg.

@dmitry.azovsky

Prank of the year 🤣

♬ Run - AWOLNATION

A férfi a TikTokon dokumentálta a fogyását, és idén áprilisra több mint 50 kilótól szabadult meg az edzésnek és a csökkentett kalóriabevitelnek köszönhetően. Azt mondta, az első hónapok voltak a legnehezebbek, mert nagyon túlsúlyos volt.

Azt remélte, hogy az átalakulása lesz a bizonyíték arra, hogy a megfelelő módszerek és a fegyelmezettség elég a kívánt súly eléréséhez. A kommentelők azonban vegyesen fogadták az eredményt. Sokak szerint Azovsky irreális elvárásokat fogalmaz meg, és nem vesz figyelembe mindent, amikor azt állítja, hogy minden körülmények között le lehet fogyni.

A hozzászólók felvetették, hogy a napi ezer kalória nagyon kevés, ilyen alacsony energiabevitelt semmi sem indokol, és az sem mindegy, hogy valaki a nulláról kezdi az egészet és soha nem mozgott eleget, vagy előtte kiváló formában volt. Persze volt, aki megvédte a személyi edzőt, mondván ő csak inspirálni akart másokat, hogy igenis meg lehet csinálni. Az egyéni út más lesz, de teljesíthető a cél.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/Dmitry Azovsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top