nlc.hu
Gasztro

Ez az apa vegán étrenddel büntette meg a fiát

Vegán étrenddel büntette meg a fiát ez az apa

Az apa nagy támogatásra tett szert a Redditen.

Egy apa érdekes utat választott, hogy megbüntesse a fiát, amiért piszkálta az idősebb nővérét. A férfi a Redditen kérdezte meg, hogy vajon szarfej-e, amiért az egész családjukat egy hónapra vegánná tette, miután a fia egyik csínytevése túl messzire ment. „Az egész akkor csúcsosodott ki, amikor a fiam fogta az összes ételt, amit a lányom a hétre vásárolt magának, és úgy tett, mintha kidobta volna a szemétbe” – mesélte a férfi a LadbiBle-nek.

vegán étel

Vegán étellel büntette a fiát. (Fotó: PixaBay)

„Napközben a munkahelyemen felhívott a lányom, és sírva közölte, hogy a fiam kidobta az összes ételét”.”

Emlékezett vissza az apa, aki hazasietett a munkából, hogy véget vessen a veszekedésnek, ám kiderült, hogy a fia csupán elrejtette az ételt. „Dühös voltam” – mondta. „Szóval a következő 30 napban csak vegán ételeket fogunk enni. Csak vegán ételeket fogunk készíteni, és csak vegán termékeket fogunk vásárolni.”– mondta a gyerekeinek.

A lánya már több mint egy éve vegán, maga fizeti az ételét, és főz magára, ha nincs otthon vegán lehetőség. A férfi azt írta, hogy a fia dühöngött a büntetés miatt, és panaszt tett a nagyszüleinél, akik “visszaélésnek” titulálták az egy hónapos vegánságot, és még több családtag is így gondolta. Az apa azonban továbbra is kitart a döntése mellett. A Redditen közzétett ‘Am I’m The A**hole’ posztja pedig elsöprő támogatást kapott.

Az egyik felhasználó ezt írta: „Ez őszintén szólva inkább tanulási lehetőség, mint büntetés. És ez határozottan nem bántalmazás … Talán most már megtanulja, hogy ne legyen többé sz**j a húgával” – fogalmazott ,és mások is hasonló véleményen voltak, a legtöbben úgy gondolták, hogy a fia megtanulja az értékes leckét arról, hogy másokkal nem bánhat így.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top