nlc.hu
Gasztro

Évi 30 milliót fizetnek cukorkakóstolásért

Kanadába kell menni, cukorkát kell enni – évi 30 millió forintért

Egy kanadai központú online cukorkabolt íztesztelőt keres, akinek legalább az ötéves kort be kell töltenie. Elég tisztességesen fizetnek, cserébe viszont rengeteg cukorkát kell enni.

Elhízásra hajlamosaknak és diabétesszel küzdőknek nem ajánljuk, mindenki másnak azonban igen azt a kanadai lehetőséget, aminek keretében havi 3500 terméket kell végigkóstolni. A Candy FUNhouse kimondottan jól fizet ezért, egyévnyi munkáért százezer kanadai dollár, vagyis nagyjából 30 millió forint érkezhet a számlára – írja a 24.hu.

Cukorkák

Nesze neked, fogyókúra! (fotó: Pixabay)

A cukorkaügyi vezetőnek nemcsak folyamatosan kóstolnia kell, hanem ő vezeti majd a FUNhouse édességstratégiáját, és vezetheti le a cukorkaügyi üléseket. A legalább ötéves kor alapkövetelmény, ahogy sajnos az észak-amerikai állampolgárság is, ezért innen is biztatjuk cikkünk magyar-amerikai, illetve magyar-kanadai kettős állampolgárságú olvasóit. Szakmai tapasztalatot nem várnak el, de azt igen, hogy a jelentkező érdeklődjön a popkultúra iránt, legyen édesszájú és folyékonyan beszéljen angolul. Jelentkezni augusztus 31-ig lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top