nlc.hu
Gasztro

Döglött gyík a hamburgerben

Döglött gyíkot talált a gyorséttermi hamburgerében

Igencsak karcsú kárpótlást ajánlottak fel neki...

Egy Párizs környéki McDonald’s étteremben vásárolt magának egy hamburgert egy harmincas éveiben járó nő. Amikor beleharapott a szendvicsbe, azonnal érezte, hogy valami nem stimmel: szétnyitotta a zsemléket és döbbenten látta, hogy a húspogácsa, a sajtszelet és a zöldségek között egy gyík kilapított teteme figyel, melyre előzőleg már rá is harapott.

„Le volt öntve szósszal, a szakácsnak látnia kellett” – véli a pórul járt vendég.

Hamburger

A kép illusztráció! (Fotó: Getty Images)

A nő arról is beszámolt: amikor felháborodottan reklamált, az alkalmazottak nem tűntek különösebben meglepettnek, a szakács oda sem ment hozzá, az üzletvezető pedig nem tartózkodott a gyorsétteremben. Az átélt kellemetlenség után pedig igencsak karcsú kárpótlást kapott: az étterem 10 százalék kedvezményt ajánlott fel számára a következő fogyasztására. Már, ha lesz hozzá gusztusa.

A történtek után a nő olyan rosszul érezte magát, hogy másnap orvoshoz ment, aki antibiotikumot írt fel a számára. A nő ráadásul kisgyermekes anya, aki úgy döntött, elővigyázatosságból abbahagyja a kisfia szoptatását, nehogy valamilyen fertőzést, például szalmonellát adjon át neki.

Később az étterem vezetője felvette vele a kapcsolatot az ügy kivizsgálásának céljából. A nő hetekig a hűtőjében őrizgette a döglött gyíkot, hátha szükséges lesz a vizsgálathoz, ám az élelmiszer-biztonsági hatóságok nem jelentkeztek nála. Végül úgy döntött, perre viszi az ügyet, a tárgyalásra azonban várhatóan csak jövőre kerül majd sor.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top