nlc.hu
Gasztro

Étterem fizetés nélkül

Belakmározott, majd fizetés nélkül távozott több étteremből egy pécsi férfi

Több mint 10 ezer forintért válogatott az étlapról, majd angolosan távozott, tegnap két étteremben is akcióba lépett.

A police.hu tájékoztatása szerint a szekszárdi rendőrök az elmúlt napokban háromszor is előállították azt a pécsi férfit, aki jót evett és ivott több megyeszékhelyi étteremben, majd fizetés nélkül akart távozni. Kiderült, hogy nem először akart több mint tízezres számlát maga után hagyva elillanni.

„Egy szekszárdi vendéglátósegységből érkezett bejelentés a napokban, hogy az egyik vendégük fizetés nélkül akar távozni az étteremből. A járőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol igazoltattak egy 43 éves pécsi férfit, aki mint kiderült, csaknem 15000 forint értékben evett és ivott, de fizetni nem akart” – olvasható a rendőrség hírei között.

Étterem

A férfit igazoltatták, majd az adatok ellenőrzése során fény derült arra, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság már körözi, ugyanilyen bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök ezért előállították és gyanúsítottként ki is hallgatták az éttermekben potyázó férfit.

Nem sokkal dél előtt tegnap ismét akcióba lépett, ezúttal egy másik szekszárdi étteremben próbált meg fizetés nélkül ebédelni. „Kollégáink előállították, és üzletszerűen elkövetett csalás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték. Nem telt el másfél óra, és újabb bejelentés érkezett, ezúttal egy harmadik vendéglátóhelyről, hogy a vendégük fizetés nélkül akart távozni. A nem sokkal korábban szabadon bocsátott férfi volt az ismét” –közölték a rendőrök, akik újfent előállították és kihallgatták, indítékáról azonban nem árult el semmit.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top