nlc.hu
Gasztro

Elképesztő trükköket tud ez a pop-corn árus!

Ez a pop-corn árus srác belopta magát a netezők szívébe – videó

A pop-cornos fickó olyan show-t nyom le a pop-corn készítés közben, hogy meghódította a netet.
A popcornos fiú

Nagyot ment egy videó, amit egy Oscar nevű vendég készített, és amelyen azt láthatjuk, hogy egy srác a pop-corn felszolgálói képességeivel bűvöli a vásárlókat. Nem egyszerűen csak megtömi a vödröt, ahogy azt megszoktuk, hanem körbeforgatja, játszik vele, hogy egyenletesen eloszlassa a vajat, az egész, nem túl bonyolult procedúrát egy izgalmas showműsorrá alakítja.

Oscar épp az Avatar 2-t készült megnézni, amikor magával ragadta Grosboll módszere a pop-corn adagolásában, és úgy döntött, hogy videóra veszi a srác rutinos mozdulatait. Hozzáadott néhány effektet és lelassította a videót, közben persze a saját reakcióját is beletette. Az első videót 6 millióan nézték meg. Ez volt az:

Amikor a követői megkérték, hogy tegye közzé az eredeti felvételt, az még nagyobb számokat generált, a másodikat, több mint 14 milliószor nézték meg, és több mint 1 millió lájkot kapott.

Miután ekkora hírnévre tett szert a TikTok-on, Grosbollt meghívták a Jimmy Kimmel Live műsorába, ahol még állásajánlatot is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top