nlc.hu
Gasztro

Csótányokat eresztett szét volt munkahelye konyháján

Nem tetszett a fizetése, csótányokkal állt bosszút

Volt kollégái nagyon csalódtak a férfiban.

Egy 25 éves férfinek, Tom Williamsnek a fizetése miatt nézeteltérése támadt a munkáltatójával, akin később bosszút is állt, két nappal azután ugyanis, hogy otthagyta állását, húsz csótányt eresztett szabadon a kocsmában, ahol dolgozott.  Ezt a biztonsági kamerák is rögzítették, bár enélkül is lehetett volna sejteni, ki a tettes, ugyanis Williams megfenyegette a helyet. 

A szabadon engedett kártevők miatt 22 000 fontot, vagyis közel 10 millió forintot kellett fizetni takarításra, és a történtek lelkileg is nagyon megviselték Williams volt kollégáit, nem gondolták volna, hogy képes így kiszúrni velük. Tom Williams nem tagadta bűnösségét, és a bíróság 17 hónapos börtönbüntetésre ítélte két évre felfüggesztve. 

Csótány fekszik egy megrágott sütemény mellett

Fotó: Pixabay

A férfinak több is volt a számláján, korábban testi sértés, garázdaság és  szúrószerszám birtoklása miatt ítélték el. „Ön a kora ellenére nagyon éretlen. A fiának és általában a társadalomnak is hasznára válna, ha végre felnőne” – mondta Catarina Sjolin Knight bírónő az ítélethirdetéskor. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top