nlc.hu
Gasztro

Pizzán élt egy hónapig.

Egy hónapig csak pizzán élt, így reagált a teste

Meglepő változáson ment át Ryan Mercier, aki januárban csak pizzát evett.

Az év első hónapja sokaknál fogadkozással és életmódváltással telik. Ryan Mercier, ír személyi edző úgy döntött, idén nem mond le a kedvenc ételéről, a pizzáról. Annyira nem mondott le, hogy 30 napon át csak pizzát evett. Reggelire, ebédre, vacsorára.

Átlagban napi 10 szelet pizzát fogyasztott el, hogy bebizonyítsa, úgy is lehet egészségesen élni, hogy kedvenc ételedet nem vonod meg magadtól. Ryan ugyanis fogyott a hónap végére, ráadásul a speciális étrendje mindössze napi 4500 forintból megvolt, korábban ennél többet költött gyorséttermi ételekre.

A pizzákat saját maga készítette, így elkerülte a legtöbb káros adalékanyagot, illetve figyelt arra, hogy a feltétekkel némi kiegyensúlyozottságot teremtsen. És közben edzett, így a teste csak hálás lehetett neki.

kigyúrt férfi

Így nézett ki Ryan január végén (Fotó: Profimédia)

A férfi a LadBible-nek hangsúlyozta, hogy mindenkinél más és más diéta válhat be. „Nem kell korlátoznunk kedvenc ételeinket, hogy eredményeket érjünk el, és arra is szerettem volna ösztönözni több embert, hogy készítsék el saját ételeiket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top