nlc.hu
Gasztro

Pizzát vett a Reddit felhasználó, mást kapott

Pizzát akart venni, de amit kapott, az még csak nyomokban sem hasonlít rá

Őszintén szólva elképzelni sem tudjuk, hogy ez mi akar lenni, de az biztos, hogy aki készítette, még sosem látott vagy evett pizzát.
Pizza

Amikor az ember rákíván egy pizzára, akkor egy finom, paradicsomos alapú, sok sajttal megszórt vékony tésztás olasz műremeket képzel el. Amit viszont egy Reddit felhasználó kapott, az minden, csak nem pizza.

Az egy dolog, hogy egy szögletes valamiről beszélünk, de konkrétan felismerhetetlen, hogy mi került a zsíros dobozba. A feltétek olyanok, mintha már rohadásnak indultak volna, a barna „szósz” pedig kicsit sem étvágygerjesztő.

Összességében nehéz kitalálni, hogy pontosan mit is lát az ember, mert ami valószínűleg gomba akart lenni, az banánnak tűnik. Paradicsomszószt és sajtot pedig egészen biztosan nem látott a kreálmány.

A kommentelők nem rejtették véka alá a véleményüket, a legtöbbek szerint hányásra hasonlít a látvány. Többen jelezték azt is, ahelyett, hogy a Reddit-felhasználó feltöltötte a képet, inkább reklamálnia kellett volna.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top