nlc.hu
Gasztro

Uborkafelvásárlás a birt Lidlben

Egy nő felvásárolta a környék boltjainak az uborkakészletét

100 uborkát akart venni a boltban, eltiltották a vásárlástól.

Lisa Fearns megpróbált 100 uborkát vásárolni, és „eltiltották” a vásárlástól a helyi Lidlben – annak ellenére, hogy az elmúlt három évben nagy mennyiségben vásárolt a zöldségből méregtelenítő italokkal foglalkozó üzlete számára.

Épp pakolta az uborkákat a kosarába, amikor az üzlet vezetője odarohant. Azt tudni kell, hogy Angliában élelmiszerhiány van zöldségből és gyümölcsből, vannak helyek, amelyek limitet vezetnek be a paradicsomra, uborkára, salátára és a paprikára.

Ámbár úgy tűnik, a hozzáférést illetően a helyzet csak romlik, Lisát nem riasztották el a Lidlben történtek, és egyszerűen más szupermarketbe ment, hogy megszerezze, amire szüksége volt. Igaz, ehhez a 15 perces vásárlás 2 órára rúgott, mert különböző üzletektől kellett végül beszerezni a zöldséget méregtelenítő italához.

„Stresszes vagyok amiatt, hogy mit fogok csinálni minden héten –- mondta. – Kell majd találnom egy kellemes, boldog gyümölcs- és zöldségboltot, amely átvenné az üzletemet. Csata lesz a boltokban.”

A Lidl szóvivője a LADbible-nek elmondta: „Szupermarketként szeretnénk biztosítani, hogy minden vásárlónk hozzáférjen a szükséges termékekhez, ezért sajnos nem tudjuk megkönnyíteni a nagykereskedelmi vásárlást.”

Például Mauri cicának is szüksége van rá, aki imádja az uborkát. 

 

uborka

Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top