nlc.hu
Gasztro

Tiszteletbeli munkatárs lett a Tesco-rajongó kislány

Különleges születésnapi ajándékot kapott a Tesco-rajongó kislány

Az angol kislány imádja a Tescót, az áruház dolgozói ezért nem mindennapi ajándékkal lepték meg.
Tesco

Egy 5 éves angol kislány imádja a Tescót, szinte minden nap elmegy a rotherhami üzletbe, és nagyon szeret ott lenni. Nemrégiben pedig hatalmas örömben volt része, mert kinevezték az áruházlánc tiszteletbeli munkatársának – írja a Mirror.

Ziva Kettlewell már korábban összebarátkozott az üzlet összes alkalmazottjával, mert a szülei társaságában rendszeresen segít a kosarak összegyűjtésében. Miután a dolgozók azzal viccelődtek, hogy a kislány tulajdonképpen már kollégájuk, olyan sokat dolgozik az áruházban, meglepték Zivát egy különleges születésnapi ajándékkal: saját egyenruhát és névtáblát kapott.

„Szeretek egyenruhát viselni, és mindig nagyon izgatott leszek, amikor anya azt mondja, hogy megyünk a Tescóba” – vallotta be a kislány.

Édesanyja szerint nem valószínű, hogy bárki jobban szeretné a Tescót a kislányánál. „Minden nap megkérdezi, hogy mikor megyünk, és úgy sétál körbe, mintha a második otthona lenne. Sok minden szeretne lenni, ha felnő, de leggyakrabban azt mondja, a Tescóban szeretne dolgozni.”

Egy brit apuka kicsit más, de szintén különleges kapcsolatot ápol a Tescóval. Elege lett, hogy mindig otthon felejti a klubkártyáját, ezért inkább magára tetováltatta a vonalkódot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top