Ha az ananászos pizzától kiver a víz, a banánostól rémálmaid lesznek

nlc | 2023. Május 11.
Újabb emberiség, de legalábbis olaszok elleni bűncselekmény ütötte fel a fejét a gasztronómiában: a banános pizza. Öveket becsatolni, rázós menet lesz!

Hogy milyen feltét kerülhet a pizzára, mindig is megosztotta az embereket. Mert hát gyakorlatilag két tábor létezik: azok, kísérleteznek, és akik szerint kifejezetten finom az ananász is a pizzán, és azok, akiknek ez a legrosszabb rémálma. Hogy az olaszok melyik oldalon állnak ebben a témában, az nem is kérdés. De az biztos, hogy nekik a következőket már nem szabadna látniuk, hacsak nem akarjuk, hogy szívrohamot kapjanak. 

A legújabb gasztroszörny ugyanis nem más, mint a banános pizza. Most ne olyan alkotásra gondolj, ami direkt desszertnek készült, és a pizzatésztát megpakolják Nutellával, eperrel meg banánnal. Dehogyis! Az a kajavideó, ami bejárta az internetet, egészen konkrétan a sós pizzák világába akar betörni. De úgy, hogy ennél döbbenetesebb kreálmányt ritkán látni. A posztot @yourdailydoseofkringe osztotta meg az Instagramon, melyben egy rendkívül gyorsan, kevés összetevőből elkészíthető „pizza” születését nézhetjük végig.

A videóból kiderül, hogy az ötletgazda nem feltétként gondol a banánra, de nem ám! Ügyesen elkerüli, hogy bárki is leszedegesse a gyümölcsöt az ételről, ugyanis a banán fogja helyettesíteni a tésztát. Bizony, emberünk egy villával összepépesíti a banánt, majd egy serpenyőben egy picit megsüti, hogy szilárd legyen. Közben mehet rá a paradicsomszósz (ez most durva eufemizmus a ketchupra), végül pedig a mozzarella – nem bonyolítja túl a feltéteket. Ezután berakja az egészet a sütőbe. 

A kész produktum egy nyúlós banánpizza, amit – bármennyire is próbálkozik – lehetetlen rendesen felszeletelni. Elég meredek persze pizzaként hivatkozni egy ilyen monstrumra, ezzel pedig a netezők is egyetértenek. Hiszen ilyen kommentek érkeztek a poszt alá:

Ezek után az az ananászos pizza nem is hangzik olyan rosszul, nem igaz?

via

Exit mobile version