nlc.hu
Gasztro

18 évesen egy kocsmát vezet az angliai tini

Ez a tinédzser lehet az Egyesült Királyság legfiatalabb vendéglőse

Egy fiatal lány lehet az Egyesült Királyság legfiatalabb vendéglőse, aki mindössze néhány hónappal azután vette át egy cambridgeshire-i kocsma irányítását, hogy betöltötte a 18. életévét.

Rheanna Geraghty mindössze 18 éves, de máris átvette a főnöki posztot a Steeple Mordenben található Waggon and Horses-ban, ahol korábban pincérként dolgozott. 

A kocsma tulajdonosa, Chris Collier már régóta kereste a megfelelő személyt, aki átvehetné a kocsma vezetését, miközben ő új kocsmájára koncentrált Surreyben.

Az Egyesült Királyság legfiatalabb kocsmárosa

Fotó: Facebook

Rheanna érettségi után kezdett el vezetőként  dolgozni a kocsmában, és mellette a Cambridge-i Regionális Főiskolán tanul, és azt tervezi, hogy júniusban befejezi a felsőfokú tanfolyamot, amit elkezdett.

Rheanna lehet a legfiatalabb kocsmatulajdonos az Egyesült Királyságban. Bár a kocsma továbbra is Chris tulajdonában van, ő felel a napi működésért. 

A lány azt mondta a LadBiblének, hogy a munkájában a legjobban azt szereti, amikor a kocsma tele van vendégekkel. Rheanna az állandó nyüzsgésből él, és örömét leli abban, hogy mindenkit boldognak lát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top