nlc.hu
Gasztro

Lionel Messi éttermének az árain viccelődnek a rajongók

„Eladom a nagymamám házát” – Lionel Messi éttermének az árain viccelődnek a rajongók

Megoszlanak a vélemények arról, jogos-e az árképzés.

Egy spanyol influenszer, Monica Moran TikTok-on megosztotta, hogy milyen élmény volt elmenni Lionel Messi éttermébe.

A Hincha az andorai Escaldes-Engordany egyik luxushotelében található, és ennek megfelelően az ott kapható ételek sem a legolcsóbbak: van olyan desszert, ami közel tizenháromezer forintba kerül átszámolva, egy tál makaróniért majd nyolcezer forintnak megfelelő összeget kérnek, a ravioli pedig egy tízezer forinttal drágább, igaz, homárral van töltve. 

Az ételek minőségére nem is lehet panasz, legalábbis Monica Moran szerint minden nagyon finom volt, bár a desszertről a következőket írta. „Bár kívülről nagyon esztétikusan nézett ki, belül csak krém, mogyoró, pattogatott kukorica és pillecukor volt”.

@monismurf

Cuanto creeis? Algun dia volvere para probar los macarrones jajajaj

♬ Como Yo No Hay Dos - Ramon El Diamante & Alonso

A TikTok-videó sok mindenkihez eljutott, és  rajongók közül sokan értetlenül álltak az árak előtt, van, aki szerint csak akkor lenne indokolt ennyit elkérni az ételekért, ha azokat maga a sportoló készítené el  vagy ő szolgálna fel, esetleg odaülne a vendégek mellé. Van, aki pedig azon viccelődött, lehet, hogy el kell adnia a nagymamája házát, de ott a helye.

Lionel Messi

Fotó: Anne-Christine Poujoulat/AFP

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top