nlc.hu
Gasztro

Emberi ujjat talált az éttermi salátájában

Levágott emberi ujjdarabot talált az éttermi salátájában

A szó szoros értelmében véve horrorisztikus élményben volt része a vendégnek, aki pert indított az étterem ellen.

Egy Allison Cozzi nevű nő a Chopt étteremlánc New York-állambeli Mount Kiscóban található egységében rendelt magának egy salátát. Miközben fogyasztotta az ételt, úgy érezte, valami szokatlant rág, majd amikor kiköpte és jobban megnézte, döbbenten állapította meg, hogy egy emberi ujj darabkája az. 

Saláta

A kép illusztráció! (Forrás: Getty Images)

Kiderült, hogy az étterem egyik alkalmazottja a rukkola aprítása közben vágott le egy darabot az ujjából. Miután kórházba szállították, az ujjdarabbal szennyezett salátát véletlenül felszolgálták a vendégnek. 

Az egészségügyi hatóság kivizsgálta az esetet, és pénzbírságot szabott ki a vendéglátóhelyre. Cozzi azonban nem érte be ennyivel, pert indított az étterem ellen és pénzbeli kártérítést követel. Panaszában az áll: sokkot, pánikrohamot, migrént, kognitív zavarokat, hányingert, szédülést, valamint nyak- és vállfájdalmat szenvedett el a szennyezett étel elfogyasztása következtében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top