nlc.hu
Gasztro

Mennyit lehet enni egy all you can eatben?

Kidobtak egy vendéget az all you can eatből, mert túl mohó volt

Négy és fél órán át evett megszakítás nélkül, amikor az étteremben dolgozóknál betelt a pohár és megkérték, hogy távozzon a vendéglátó egységből.

Elsőre a legtöbben azt gondolják, hogy egy jól megtermett, a hasát szerető férfi a történet főhőse, ez azonban nem igaz: Madison, az evős videóiról híres influenszerlány járt pórul az all you can eatben, ahol négy és fél órán át tűrték szó nélkül, hogy megállás nélkül evett.

Bud Spencer és Terence Hill esznek

Madison ebben az étteremben is készített néhány felvételt, lelkesen mutatta meg követőinek, mennyire gazdag a büféasztal, és alig várta, hogy az összes fellelhető fogást megkóstolja, amit a Hibachi nevű étterem kínált a vendégeinek.

A desszerteket már nem tudta végigenni

A tervét nem tudta teljes mértékben megvalósítani, ugyanis épp hogy belekóstolt a desszertekbe, kitessékelték az amúgy korlátlan fogyasztási lehetőséget kínáló étteremből. Ezt azért élte meg igazi arculcsapásként, mert nem is olyan rég betért egy másik étterembe, ahol 12 hosszú órán át falatozott anélkül, hogy bárki félbeszakította volna.

A Hibachi vendéglőben azonban megelégelték az evésmaratont, és udvariasan ugyan, de tudatták vele, hogy a kelleténél több fogást fogyasztott, ezért ideje a kasszához fáradnia és elhagyni az éttermet.

Az influenszer nem ellenkezett, teljesítette a kérést és még nagyvonalú borravalót is hagyott a pincérnél, mert díjazta, hogy falánsága ellenére sem számoltak fel neki többet a meghirdetett 6000 forint körüli összegnél.

Azok, akik látták Madison videóját, elismerésüket fejezték ki a reakciójáért, és azért is, amiért képes ennyire hosszú időn át megszakítás nélkül enni. Akadtak azért olyanok is, akik szerint nem kellett volna annyiban hagynia a dolgot: „Ha nem kötötték ki előre, hogy mennyi ideig maradhatsz az étteremben, nem volt jogos, hogy kiküldtek!” – írta Madisonnak egyikük.

@ugh_madison

They said im “eating too much” at the all you can eat buffet 😔 did i have all i can eat?

♬ original sound - ugh madison

Nyitókép: imdb.com, Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top