nlc.hu
Horoszkóp
December havi egészségügyi horoszkóp

December havi egészségügyi horoszkóp

KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő hónapban kapcsolataid virágoznak majd, s ez azt is jelenti, hogy életednek nagyon boldog időszakát élheted. Olyan nagylelkű és szép gesztusokat tapasztalsz majd a külvilág részéről, amelyek jelentősen megkönnyítik mindennapi életedet, s talán még meg is hatódsz rajtuk. Nem jellemző rád az elérzékenyülés, de persze téged sem hagy hidegen, ha mások emberségesen és kedvesen viszonyulnak hozzád. Gondolkodj el azon, hogy hogyan tudnád viszonozni mások szívélyességét, s azon is, hogy a Te részedről sem szégyen, ha odaforduló és kedves vagy. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a szíved és a vérkeringésed, s most korántsem mindegy, hogy mennyi pihenőt hagysz magadnak.

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A következő hónapban sok nézeteltérésed lehet a környezetedben élő emberekkel, s ez különösen igaz lehet családod tagjaidra. Sok olyan téma felmerülhet közöttetek, amelyeket eddig elhallgattatok, és végre rendezhetitek eddig kerülgetett nézeteltéréseiteket. Te egyébként is nagyon félsz minden változástól, s sokszor inkább a biztos rosszat választod, mint hogy bármi is megváltozzon az életedben. Néha tudod, hogy a változások jót hoznak neked, de mégis félsz attól, hogyan birkózol meg az új helyzettel. Egészséged tekintetében a gyomrod kerül előtérbe, tehát azt javaslom neked, hogy egészséges és tápláló ételeket egyél, s őrizkedj az „üres” kalóriáktól.

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Sajnos a következő hetekben több összetűzésed is lehet azokkal az emberekkel, akikkel nap, mint nap találkozol. Ebben az időszakban úgy érezheted, hogy minden ember megtalál téged, aki tele van feszültséggel, s elfojtott indulattal. Valahogy szinte vonzod a konfliktusokat, ami azt jelenti, hogy szinte nincs olyan nap, amikor szóváltásba ne keverednél valakivel. Elképzelhető, hogy nagyon bosszantónak éled meg ezt a néhány hetet, s lelked szinte teli lesz „vibrálással”, s felfokozott indulattal. Egészséged tekintetében sokkal inkább kell ügyelned a végtagjaidra, mint máskor. Vagyis, ha házimunkát végzel, akkor használj védőkesztyűt.

RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő hetekben anyagi természetű ügyek miatt lehet nézeteltérésed, vitád valakivel, akivel üzleti ügyed adódott, vagy közösen kezelt pénzek felett rendelkeztek. Az anyagi természetű viták mindig nagyon diplomatikus hozzáállást igényelnek, s az sem biztos, hogy minden kártyádat ki kellene játszanod. Vagyis ügyelj arra, hogy egy „adu ász” maradjon a tárgyalás végén a kezedben. S nem utolsósorban: vedd elő azt az énedet, amelyik maximálisan ki tud állni a véleménye mellett, s megharcol tervei véghezviteléért. Egészséged tekintetében ügyelned kell a torkod területére, s ezt a szempontot érdemes figyelembe venned öltözködésednél.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő hetekben szerelmedről jut a füledbe néhány olyan dolog, amellyel eddig nem voltál tisztában, mert a dolog csak most kerül napvilágra. Ez azt jelenti, hogy „hidegzuhanyként” érnek a hírek, amelyek kedvesed múltjával vagy jelenével kapcsolatosak. Azt is lehetne mondani, hogy talán csalódsz egy kicsit benne, hiszen ilyen fejleményeket nem vártál. Ha más oldalról nézed, akkor talán kiderül számodra, hogy túlontúl is „rózsaszín szemüvegen” keresztül nézted Őt, s talán nem láttad személyiségét reálisan. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a talpad területe, ami azt jelenti, hogy nagyon jó alkalom kínálkozik a reflexzóna-masszázsra.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő hetekben kapcsolati rendszereid kerülnek előtérbe, s életednek erről a területéről fog szólni minden. Különösen családi és baráti kapcsolataid bizonyulnak most nagyon fontosnak, s ezen a területen várhatóak a feszültségek is. Megélheted, hogy családtagjaid és barátaid között „ütköző” szerepbe kerülsz, vagyis a két fél valamilyen oknál fogva „megorrol” egymásra, s téged választanak a feszültség levezetésére. Mindkét oldalról elpanaszolják neked sérelmeiket, Te pedig nem tudod, kinek adjál igazat. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a lábad területe, ezt a testrészedet kell jobban ápolnod, kényeztetned.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő hetekben személyiséged kiteljesedik, s ennek hatása különösen kapcsolataidban mutatkozhat meg. Olyannyira kedves és nagylelkű vagy most másokhoz, hogy még az olyan emberek is barátaiddá válhatnak, akikkel csak üzleti ügyekben, vagy érintőlegesen futottál össze. Új kapcsolataid később életed több területén is hasznodra válhatnak, hiszen sokszor a siker titka a kapcsolatainkon múlik. Egészséged tekintetében ügyelned kell a térded területére és a csontrendszeredre. Többször is tapasztalhatod majd, hogy testi szinten sokkal „nehézkesebb” vagy, s például reggelente nagyon nehezen tudsz felkelni. Általánosságban egy kicsit fáradtabb lehetsz, mint máskor.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A következő hetekben többször kaphatod magad azon, hogy „erőszakos” vagy nagyon vehemens módszerekkel próbálsz meggyőzni más embereket. Munkahelyeden is előfordulhat, hogy kissé elveted a sulykot, s túl „lehengerlően” nyilvánítod ki véleményedet. A körülötted élő emberek most olyan véleménnyel lehetnek rólad, hogy túl rámenős, túl makacs vagy. Gondold végig, hogy esetleg finomíthatnál azokon a módszereken, amelyekkel céljaidat eléred, s ebben az esetben is tudnál másokat befolyásolni. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a veséd területe, s ezért nagyon kell ügyelned arra, hogy megfelelő folyadékmennyiséget fogyassz. Erről sokszor „elfelejtkezel” a napi rohanás, munka közben.

NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő hetekben rájöhetsz arra, hogy munkahelyeden valaki a háttérből irányítja előrelépésedet, karrieredet. Megtapasztalhatod, hogy hatalmasra nő a tekintélyed, a jóhíred a munkahelyeden, ám nem biztos, hogy eszedbe jut, hogy valaki ezt a folyamatot elősegítette. Érdemes lenne egy kicsit körülnézned, hogy ki az, aki ennyire jót akarhat neked, s vajon milyen szándék, érzelem húzódik meg lépései mögött. Adott esetben esetleg viszonoznod kell a segítségét. Egészséged tekintetében előtérbe kerülhet az immunrendszered, s sokkal érzékenyebb leszel a vegyi anyagokra is. Nem tanácsos most nagyon tömény tisztítószerekkel dolgoznod, s kerüld az ilyen háztartási szereket is.

BAK (December 22. – Január 20.)

A következő hetekben olyan információk érhetnek el hozzád kedveseddel, házastársaddal kapcsolatban, amelyek egyáltalán nem szolgálnak örömödre, s nem is gondoltál még arra, hogy ilyen híreket is kaphatsz párodról. Kicsit csalódottnak érzed magad, s talán még az is eszedbe jut, hogy kedvesed nem volt méltó a bizalmadra. Azonban mégis győz benned a tolerancia és a megértés szelleme, bár egy kicsit elgondolkodtatónak érzed a történteket. Saját magadhoz is nagyon szigorú vagy, s másoktól is szinte a tökéletességet várod el. Tökéletes ember azonban – sajnos – nem létezik. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a bőröd és a veséd területe. Előbbit célszerű bőrvédő krémekkel óvnod, utóbbi tekintetében pedig sok folyadék fogyasztását javaslom.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A következő hetekben önbizalmad szárnyra kel, és sokkal öntudatosabb leszel, mint eddig bármikor. Ez azt is eredményezheti, hogy nagyon magabiztosan tárgyalsz üzleti partnereiddel, s magánéletedben is sokkal határozottabban képviseled a véleményedet. Esetleg előfordulhat, hogy kissé túl határozott is leszel, s nagyon biztos vagy önmagadban. Ezzel a viselkedéssel akár visszatetszést is kelthetsz másokban, úgyhogy bánj csínján vele. Az időszak azonban nagyon alkalmas arra, hogy olyan ügyeidben képviseld magad, ahol szükséged lesz határozottságodra. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a gyomrod és az emésztőrendszered. Tehát ajánlott, hogy könnyebb, de mégis tápláló ételeket egyél.

HALAK (Február 20. – Március 20.)

A következő hetekben több olyan alkalom is adódik majd az életedben, amikor szükséged lesz arra, hogy megérzéseidre, ösztönvilágodra hagyatkozz. Lehet, hogy olyan döntéseket kell hoznod, amelyek eredményében nem lehetsz biztos, hiszen nincs elég információd ahhoz, hogy megjósold a végeredményt. Egyet tehetsz: hiszel saját ösztöneidnek, s ebben az esetben nem is fogsz csalódni. Jöhet egy pillanat, amikor egészen tisztán látod a jövőt, s érdemes is komolyan venned ezeket a futó gondolatokat. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a szíved és a vérkeringésed, tehát nagyon jól teszed, ha elég pihenőidőt hagysz magadnak, s nem pörgeted túl magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top