Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 05. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha képes leszel tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nemcsak elérhetsz egy csomó mindent másokkal, hanem – ha kell – meg is győzheted őket elképzeléseidről vagy termékeid kiválóságáról. Termékeny időszak mindenféle szellemi és intellektuális feladat szempontjából. Szellemi és fizikai energiája egyaránt bőséges lesz. Könnyen perlekedő hangulatod támad és konfliktusba keveredhetsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nyilvános ellenségek, pereskedések, veszekedések a házastárssal, meggondolatlan házasság, állhatatlan szerelmi ügyek fordulhatnak elő. Akár házassági elválás is lehetséges, vagy válóperbeli veszteségre lehet számítani. Ez a tranzit néha pereskedést jelez, ami általában a hozzád közel álló üzleti partnereket, vagy házastársadat is érintheti. Legalább próbálj meg egyezségre jutni.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Tartsd edzésben magad fizikailag, és ne fojtsd el az ilyenkor érzett csalódottságodat. Igyekezz feldolgozni minden problémát, különben balesetveszély, vagy lázas fertőzéses betegség lehet belőle. Segíthet a kemény fizikai munka éppúgy, mint problémáidnak megbeszélése és együtt feldolgozása azokkal, akik a csalódást okozták.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Remek időszak, hogy örömödet leld az élénk sport- vagy más szórakoztató tevékenységekben. Mozogni akarsz, de közben mulatni is. Szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódik e tranzit idején. Nehézségek adódhatnak gyermekeiddel, jórészt a Te, vagy az ő energiatúltengéséből fakadóan. Tartsd mozgásban magad fizikailag, hogy jól ki tudd használni ezt a tranzitot. Erre a sport, vagy a mozgalmas játékok a legmegfelelőbb megoldás.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Előfordulhatnak emésztési zavarok zaklatott lelki állapotod miatt, legjobb, ha nem eszel semmit, amikor ideges vagy, vagy elcsigázottnak érzed magad. Kedved támadhat felújítani, karbantartani, kicsinosítani otthonod. A Marsnak ez a házhelyzete hajlamos felkavarni mindenféle ellentéteket, beleértve valószínűleg az ingatlanokkal kapcsolatos konfliktusokat is. Családi veszekedések, viták alakulhatnak ki, különösen szüleiddel, amennyiben együtt laktok.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha képes vagy termőre fogni ezt a Mars nyújtotta energiát, és kikerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheted másokkal együtt. Eléggé veszekedősnek mutatkozol, úgy érzed, hogy meg kell védened a hitedet, mintha a becsületed forogna kockán. Nyilvánvaló, hogy erre nincs mindig szükség, egyikünk sem azonos a hitével. Mindenesetre, ha meg kell győznöd valakit valamiről, lesz hozzá elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt tudálékoskodástól.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Értékeid, hiedelmeid és vagyoni helyzetednek kérdései foglalkoztatnak elsősorban, hajlamos lehetsz túlzott mértékben azonosítani velük magadat. Ismerd fel, hogy nem az számít, amit hiszel, vagy birtokolsz, hanem az, amit teszel a megélhetéséért, emlékezz erre, ha ilyesmiről vitatkozol másokkal. Vagyon szerzésére minden lehetőséged meg van, de óvakodnod kell a költekezéstől és a nagyvonalú pénzkiadástól, mivel ez az impulzív pénzkiadás időpontja is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Legyél különösen óvatos és nagyon vigyázz egészségedre. Sok energiával rendelkezel és képes leszel rengeteg mindent megvalósítani, különösen ha hagynak önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületeid, egyszerűen csak nincs hangulatod alkudozni még egy kicsit sem. Valószínűleg az lenne a legjobb a számodra, ha minél több időt töltenél egyedül. Bár nincs harcias kedved, de a magad feje után kívánsz menni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Belül kell keresned ingerlékenységednek és csalódottságodnak okait. Feltehetően tudatalattidból előbukkanó hajtóerők lépnek működésbe. Folyamatosan figyeld meg önmagad és cselekedeteidet. Dolgozzon egyedül, amennyire csak lehet, vagy segíts másoknak valamilyen jótékonysági akció keretében. Egyéb ügyekben megbecsülésre, sikerre, vezető személyek általi kitüntetésre számíthatsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Kiváló időszak ez a sportolásra. Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkast játssz, hanem együtt kell működnöd a többiekkel. Ez nem azt jelenti, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnod, azt azonban igen, hogy energiáidat úgy tudod hasznosítani és becsvágyadat, céljaidat szolgálni, ha ilyenkor csoportokkal vagy csoportban dolgozol, hiszen a másokkal való harmonikus együttműködés fémjelzi ezt a területet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Becsvágyad hatalmas és sokra is viheted, ha nem feledkezel meg a többiek igényeiről és érdekeiről. Mások fenyegetve érezhetik magukat ilyenkor és megpróbálnak majd “keresztbe tenni” neked, hacsak meg nem győzöd őket arról, hogy érdekeitek kölcsönösek és összhangba tudod hozni törekvéseiddel. Most az lenne legjobb a számodra, ha egyedül dolgoznál, vagy legalábbis önálló feladatot kapnál, vagy szereznél magadnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Be kellene látnod, hogy nem kell mindent annyira “mellre szívni”. Egy külföldi utazás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat a számodra. Nagyon tevékeny vagy, sőt kíméletlen is tudsz lenni ebben az időszakban. Eredményeket érhetsz el minden jogi, vagy külföldi üggyel kapcsolatban. Néha jogvitákat jelez ez a tranzit, ha te vagy az alperes, nem sok jóval kecsegtet ez az időszak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top