Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 12. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Míg tekinteted a csillagokra irányítod, belelépsz a vizesárokba. Szerelmedben is hajlamos vagy az idealizmusra, abban a pillanatban, amikor elfelejtetted hazahozni a cigarettát, melynek vásárlására a kedvesed megkért. Tevékenységednek legmegfelelőbb területe a körülhatároltan szabad szellemi pálya bár, olyan aktív vagy fizikailag, hogy szívesen választhatsz olyan hivatást is, mely sok mozgást igényel.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai programodban a Vénusz nagyon nagy szerepet kap, főleg, ha a születési horoszkópodban is jól áll. Partnered révén nagy valószínűséggel anyagi előnyökre teszel szert, valamint Te is segíted őt. A nehéz, problémás ügyeket jól tudod megoldani, és biztos lehetsz magadban, hogy el tudod intézni a dolgokat. A szerelmi életedben sincs probléma. Csak arra kell vigyáznod, hogy ne mindent a pénz szempontjából vizsgálj.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hit és a racionális értelem belső konfliktusát most nem tudod megoldani azzal, hogy az életet inkább a misztikus oldaláról közelíted meg. Bár érdekelnek az élet misztériumai és szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni az élet minden oldalát. Jól tudsz másokat befolyásolni, mert most ügyesen beszélsz, ez nagy segítség lehet neked, ha politikai vagy érdekvédelmi pályára mennél. Előfordulhat a napokban, hogy pletykák vagy rokoni csatározások áldozatává kell válnod.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A szüleid sokat vártak el tőled, nagy terveik voltak veled, és ez nem változott semmit. Emiatt talán bizonytalan vagy magadban, hogy megfelelsz-e és gondosan akarod kiválasztani a karriered, így sok változás lehet a hivatásod terén. A női befolyás ebben az időszakban igen erőteljes lesz, és fontos is a sikereid eléréséhez. Erős hivatás- és felelősség tudatod van, így jó vezető vagy.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Képes vagy komoly sikereket valamint népszerűséget elérni, de ma nem vagy jó vezető a tömegek számára. Barátságos és társaságkedvelő vagy, szeretsz az emberek kedvében járni, és fontos neked hogy ők is kedveljenek. A Nap ma kellemetlen fényszögben áll, így vigyázz arra, ne légy túl büszke vagy egoista, mert az a barátságok rovására menne. Segíts a humanitárius szervezeteknek, mai inkább férfiakkal ebédelj.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ahelyett, hogy előbb őszintén magadba néznél, inkább másokat kritizálsz, és olyan apróságokat hánytorgatsz fel, amit meg sem kellene említened. Lehetséges, hogy a mai napon valamilyen intézményi vagy ápolási kérdésen vitatkozol. Megpróbálod megérteni az egészség-betegség kérdéseit, de vigyázz ne légy hipochonder. Nehézséged támadható az állásod vagy házasságod megtartásában, fogadd el a jó tanácsokat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Kedves és szimpatikus megjelenésedet a Jupiter még jobban felerősíti, így ne csodálkozz a népszerűségeden. Jó taktikus vagy, és nagyon békeszerető, ezt a tulajdonságodat jól ki tudod használni, a kapcsolatok ápolásában. Az igazi eredmények elérésére, mégis társakra van szükséged. Nehéz egyértelműen állást foglalnod valami mellett, mert Te mindkét felet meg szeretnéd hallgatni, emiatt habozónak, döntésképtelennek tűnhetsz, ne törődj vele.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Eléggé leleményes vagy, és így tudsz tanulni a problémákból, és előnyödre tudod fordítani. Józan, takarékos hozzáállásod, jó szervezőkészséggel párosul, de hajlamos vagy egy kicsit mindig több feladatot vállalni, mint amit hatékonyan el tudnál végezni, mivel úgy érzed, hogy folyton bizonyítanod kell mások felé. A politika vagy a tudományok terén igen eredményes lehetsz. Jó üzleti érzékeddel nagyobb pénzösszegeket is jól tudsz kezelni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Veled született báj és jó stílus jellemez téged. Jól tudsz alkalmazkodni a környezetedben történő változásokhoz. Komoly képzelőerő segíti napjaidat, jól intézed a hivatalos és jogi ügyeket, de ugyanígy lehetnek „prófétai meglátásaid”. Ha irodalmi „lökést” kapsz, úgy íráskészséged ezt tovább ösztönzi, amely gyors észjárást és száraz, egyéni humort ad hozzá. A Jupiter most jó fényszöget kap, ezért véletlenül se hagyd abba a tanulmányaidat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha már sikerült „gyökeret eresztened valahol”, ott is fogsz maradni, ezért jól gondold meg, hova költözöl. Joggal vagy büszke a származásodra, és a szűkebb hazád alappillére lehetsz, akire mindig lehet támaszkodni. Hajlamos vagy arra, hogy magányosnak érezd magad még családi körben is. Talán több felelősséget kell vállalnod a családtagjaidért, mivel rájönnek, hogy rád mindig lehet számítani, mind emberileg, mind anyagilag.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mivel gyermekkori otthonod meglehetősen változatos volt, – sok érzelmi hullámzással – te magad úgy határozhatsz, hogy saját otthonod sokkal harmonikusabb és sokkal nyugodtabb kell, hogy legyen. Meg kell teremtened a saját cselekvési szabadságot, hogy azt tehesd, amit akarsz, de ez nem mindig könnyű, ezért nem mindegy, milyen partnert választasz. Jól érzed most magad idősebb emberek társaságában, de ma egy bohém társasági kör ragad magával.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Vigyázz, ne vidd túlzásba idealista elvárásaidat, mert akkor érhet bánat a szerelem vagy a gyermekek miatt. Valószínűleg úgy érzed, hogy soha sincs elegendő pénz vagy idő kiváló tehetséged kibontakoztatására. Most hajlamos lehetsz arra, hogy szórakozások, örömök kergetése mellett elhanyagold a családod. Viszont ennek az ellenkezője is igaz lehet, hogy a gyermekeidre, szeretteidre áldozol túl sok időt, magaddal nem törődve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top