Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.13. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Keményen és fáradhatatlanul dolgozol mostanában, a munkavégzés természetesnek találod és örömöt lelsz benne, főleg, ha az egészség, a táplálkozás, a gondozás területéhez kapcsolódik a tevékenységed. Erős a késztetésed, másokat szinte könyörtelenül hajts: munkára fogsz mindenkit, amit a többiek persze nem fogadnak mindig lelkesen. Jobb, ha a magad ura vagy, saját vállalkozásodban, mert nem szívesen tűröd el, hogy mások határozzanak helyetted, vagy befolyásoljanak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Személyiséged most igen intenzív, követelő és mélyreható, így egy olyan partnert szeretnél, aki érzelmet, érzékenységet, kedvességet ad neked, és szereti a szép környezetet, de szintén gyakorlatias és két lábbal áll a földön. Mivel te magad igen csökönyös vagy és ragaszkodsz az elképzelt céljaidhoz, terveidhez, a partnerkapcsolatod nem lesznek problémamentes, kivéve, ha partnered hagyja, hogy szabadon tedd a dolgod, vagy ha Te magad alkalmazkodsz egy kissé.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gondolkodj el azon, mi is érdekel most téged igazán? Ha a születési horoszkópodban a Skorpióban van az aszcendensed, akkor nagyon fog érdekelni a halál misztériuma, és mindaddig nem nyugszol, amíg nem kapod meg rá valahogy a magyarázatot. A morbid hajlamokat most óvatosabban kellene kezelned. Elmélyültebben kellene tanulmányoznod az okkult dolgokat. Ha Nyilas az aszcendensed, mások megítélésben könyörtelen vagy, de a magad tévedéseit, hibáit nehezen ismered el.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Fiatalabb korodban talán hallgatnod kellett az idősebb testvérek vagy rokonok tanácsára, mások irányítottak, másokat kellett követned. De most, hogy már felnőttél, az intuíciód és meggyőzőerőd révén magad is jókora hatással lehetsz másokra. Megérted a közösség, a tömegek igényét, vágyait, és eredményes lehetsz olyan pályán, ahol fontos szerepet kap az önbecsülés és a szociális elismerés. Szeretsz utazni, és most sok lehetőséged is lesz erre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon szeretnek az emberek, és népszerű vagy a hivatásodban. Mások szívesen elfogadják, hogy Te vagy a főnök, Te irányítasz. Szükséged van a hatalomra, és vágysz is rá, de sokat kell tenned érte, mert nem könnyen éred el. Ha a születési aszcendensed a Skorpió jegyében áll, meg kell tanulnod megérteni másokat, a társaidat, és akkor éred el a legjobb eredményt, ha szeretettel uralkodsz/irányítasz, és nem kemény fegyelmezéssel. Meg kell tanulnod a szerénységet is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Alapjában véve most kerülnéd a nagyobb csoportosulásokat, ugyanakkor együttérző és megértő is vagy, mindig készen állsz rá, hogy segíts az elesetteken. Ezért a humanitárius tevékenység jól illik hozzád. Könnyen sérülsz lelkileg, ezért óvakodj most a felelőtlen barátoktól. Ha a Nyilas jegyében áll az aszcendensed, akkor nagyon jó lenne, ha beszereznél egy kiskutyát magadnak. Ha Mérleg az aszcendensed, akkor csak egy partnerrel dolgozz egyszerre.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Túl filozofikus alapon közelíted meg a problémáidat, de ne önsajnálattal tekints magadra! A másikat pedig olyannak lásd, amilyen, és ne olyannak, amilyennek te szeretnéd látni. Ha ez nem sikerül, akkor hajlamos leszel másokat okolni a problémáid miatt, és sosem tanulod meg, hogyan kell megbirkózni az élettel. Ha az aszcendensed is Mérleg, akkor problémás lesz titokban tartani privát életedet vagy titkaidat, mert ezek valahogy mindig kitudódnak a nyilvánosság előtt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon nehéz kiismerni téged, mert sok mindent nem mutatsz ki. A felszínen úgy tűnik, hogy határozott, szilárd természeted van, de a felszín alatt valójában egy igen komplikált lélek vagy, sokkal, de sokkal érzékenyebb, mint amit kimutatsz. Erős természeted van, és nagy belső tartalékaid, elvárod, hogy mások respektáljanak. Nem félsz a dolgokat a végső ütközésig vinni, mert a Mars ebben az időszakban uralmi helyzetében van a saját jegyében.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Általában szerencsés vagy az anyagiakban, főleg mostanában, hiszen a Jupiter nagyon előnyösen áll. Liberális beállítottságod, játék- és kockázatvállaló kedved révén most nyerhetsz is, sőt lesz annyi, amennyiből nagylelkűen és önként megoszthatod a részed. Jó lelki és pszichikai állapotban vagy, pénzed oktatásból vagy utazásból is lehet. De az ellenkezője is igaz, lehet, hogy egyáltalán nem érdekelnek az anyagiak, a tárgyi világ.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ha Skorpió az aszcendensed, akkor nagyon megfontolt, körültekintő, óvatos, komoly, sőt gyanakvó is lehetsz, mivel valószínűleg most a környezeted sem könnyed és boldog. Párszor alaposan félreérthetnek mások, nehezedre esik kifejezni igazi érzéseidet, inkább álarc mögé rejtőzködsz. Most ezekben a napokban talán sikerül egy kicsit könnyedebben venned a dolgokat, még akkor is, ha sokat kell foglalkoznod a rokonsággal, akikért felelősséget vállalsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hevesség, vitalitás jellemzi ezt az időszakot, gyors észjárás, amivel mindig kész vagy az új ismeretek befogadására, és nagyon vonzó leszel. Bármilyen kérdésnek át tudod látni mindkét oldalát, a másik ember szempontját éppúgy érted, mint a sajátodat – ez türelmessé és intelligenssé tesz téged, és jó hallgatóvá, becsületes ellenféllé a tárgyilagosan intellektuális összecsapásokban.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az érzelmi és intellektuális oldalad most jól kapcsolódik, és sok vonzerőt ad. Intuícióid erősek, és kritikai képességeidet ösztönös jó ízlésed segíti. Valószínűleg van művészi alkotói vágyad, és ez a fényszög anyagi segítséget és elismerést ígér ennek kiéléséhez. Minden esetben őszinte csodálója leszel a szépnek, a költészetnek, a zenének, a képtárak, operák, koncertek és színházak patrónusai között találhatunk téged a napokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top