Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 19. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Túl mozgó, túl aktív vagy ahhoz, hogy magadba szállj, magadba nézz, és nem magadból kiindulva cselekszel, ami – ha nem ismered önmagad – egy belső bizonytalansághoz vezethet, ami nagy csalódásokat okozhat. Ha a születési horoszkópod Ascendense Bika, úgy ezt enyhíti a szilárdabb, beleérzőbb természeted. Az idegrendszered ma kap egy kis terhelést, amely miatt muszáj, hogy megállj egy kicsit. Fontos, hogy megtaláld a neked való munkát, ez segít levezetni az idegi feszültségeket.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Nyugodt és békés természetű vagy. Idő kell neked a tanulásra s a látottak befogadására. Viszont, ha valamit egyszer már megértettél, és megtanultál, azt sosem felejted el. Most is gondosan mérlegelsz, és takarékos vagy, nem vonsz le elhamarkodott következtetéseket. Ma ettől függetlenül hajlamos leszel arra, hogy túlzásokba ess, a testi és anyagi dolgokat, örömöket illetően, vagy lustálkodásra adod a fejed.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kísértenek a pénzügyi fluktuációk, de mivel igen leleményes vagy a pénzkeresésben, így akár két állásod is lehet, és szinte soha nem kerülhetsz csődbe. JÓ kereskedő vagy, különösen, ha önállóan dolgozol, valamint a politikában is jól megállod a helyed. Vigyázz azonban arra, hogy ne aprózd el magad, ne tevékenykedj túl sok helyen egyszerre, ne feledd, a pénz nem mindig adja meg a választ a problémáidra.




Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Talán azért nem kapsz jobb jegyeket az iskolában, mert túl kényelmes vagy érdektelen vagy, viszont igen jó a memóriád, és sokat tanulhatnál megfigyelésből és olvasásából. Erősen befolyásol téged a szimpátia és unszimpátia az emberi kapcsolatokban. Annyira érzékeny vagy manapság, hogy nálad inkább az érzések számítanak, mint az értelem, a gondolkodás. Mostanában mindig úton vagy, nehéz téged otthon találni.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Királyi módon tudsz vendégül látni vagy szórakoztatni bárkit, még ha nincs is mindig előteremtve a kellő anyagi fedezet. Mindenből a legjobbat akarod, étel, ital, ruhák. Van egy belső hited, ami a saját tapasztalatodon alapul. Otthonod most nagyon mozgalmas, tele van élettel, és a párodnak is olyan erősnek kell lennie, mint a papádnak. A gyermekek, vagy ezek hiánya most szerepet kap az életedben.




Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Eléggé válogatós vagy a szerelemben, hajlamos a prűdségre, saját érzéseid túlanalizálására. Veled született forrongásod visszatartod, amikor a szerelmet, érzelmeidet kimutatod. Túl sok türelmet és elnézést tanúsítottak a szüleid, akik talán soha sem szóltak rád. Nem szereted a változást, és bénít minden, ami megszakíthatja a rutint. Nincs okod félni az egyedülléttől. Jól tudsz most verset faragni, ülj neki és írj a szerelemről!




Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Fontos, hogy a munkahelyeden is harmónia vegyen körül, mert máskülönben igen antagonisztikus lehetsz annak ellenére, hogy szeretsz segítséget adni és kapni. Ha szereted a munkádat, akkor a tökéletességre törekszel benne, de kell neked mindig a változatosság is. Jól megállnád a helyed a személyzetis munkában, vagy bárhol máshol, ahol kihasználhatod művészi képességeidet.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Igen stabil, és megrögzött viselkedésed miatt egy hozzád illő partner előhívhatja a benned rejlő emberszeretetet is. Kitartasz a házasság mellett, sokszor túl sokáig is! A Plútó és a Mars is kellemetlen fényszögben áll, így féltékenység vagy nem várt problémák jöhetnek el és a nem kielégítő párkapcsolatnak az egészséged látja a kárát. Partnered intenzív érzelmei vonzóak a számodra, hiszen te is elvárod a teljes odaadást.




Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha a születési horoszkópodban az Ascendensed Ikrek, akkor sikeres lehetsz tudományos kutatásokban. Találékony vagy, leleményes és éles elméd van, nagyon érdekelnek most a hitbeli kérdések, filozófiák és az élet a halál után. Ha az Ascendensed a Bika jegyében áll, előnyösek számodra a társulások, és valamilyen örökségre, vagy ajándékra is van kilátásod. Bár a szerelem is nagyon foglalkoztat, ez az érdeklődés most inkább szellemi, mint testi.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jó jogi érzék jellemzi ezt az időszakot. Bár született szkeptikus vagy, mégis kész vagy mindig megnyilvánulni. Most nincs sok kedved utazni, de mégis rá leszel kényszerítve, mert a munkáddal függ össze, valamiért gyanakszol a külföldiekre. Konfliktus van a materialista/praktikus, és az idealista/szellemi oldalad között. Jó szervező és ügyintéző vagy, és ez a napokban komoly eredményekhez juttat.




Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A nagy idealizmusnál és elérhetetlen irreális álmodozásnál sokkal erősebben kell neked a siker, és hogy mindkét lábbal a földön tudj maradni. Nagyon át kell gondolnod a dolgaidat, jó döntést kell hoznod, hogy milyen irányban indulsz. Lehet, hogy egy mindentől eltérő, másszerű, és izgalmasabb hivatást kínál neked az élet, ezen a területen akarsz majd karriert építeni, és nem fog érdekelni azt sem, hogy mások bogarasnak, különcnek tartanak.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Vannak barátaid, akik a spirituális, okkult területekről kerültek ki, másokat talán az irodalmi vagy művész körökből fogsz megismerni. Tagja lehetsz most, valamilyen karitatív egyesületnek. Akár házastársat is találhatsz ezekből a körökből. Csak arra kell vigyáznod, nehogy az ismerőseid belevonjanak bizonyos zavaros ügyekbe. Túl sokat adsz arra, hogyan vélekednek rólad mások, és nagyon megbántódsz, és csalódsz, ha úgy érzed, hogy mellőznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top