Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.20. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyobb szervezetekben, szövetségekben tevékenykedhetsz, a Mars most nagyon erősen áll, ezért mások előtt komoly tekintélyed lesz, és vezető leszel minden erőfeszítés nélkül. Jól is megy neked a vezetés, és mivel szellemileg közelíted meg a dolgokat, boldogan követnek a barátaid, vagy a csoport, ahova tartozol. Ma kicsit hiányzik belőled a diplomáciai érzék, és hajlamos leszel arra, hogy veszekedésekbe, pletykákba bonyolódj, amely érzelmi problémákat okozhat.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Pénzre van szükséged ahhoz, hogy védve érezd magad, mivel rengeteg rejtett félelem van benned a pénzügyekkel kapcsolatban. Igen érzelmes vagy és nehéz őszintén szembenézned magaddal. Szeretnéd, ha gyengéden és szeretően viszonyulnának hozzád. Jól tudsz elemezni dolgokat, és jól tudsz érvelni is, de nem mindig objektíven és őszintén. A tudatalattidhoz vezető út ilyenkor a józan ész és a logika, nem az érzelmek.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hajlékony lennél, mint a hegedűhúr, változékony, mint az időjárás, ma itt- holnap ott, annál is inkább, mert a Merkúr most változékony jegyben van, és ez erősíti eziránti hajlamod. Jól kifejlett gyakorlati érzék jellemez. Gyakran változatsz dolgokat, véleményt, de ezt inkább azért teszed, mert másodszorra átgondolva jobb, okosabb eredményre jutsz. Másokból a legjobb eredményt tudod kihozni. Próbálj arra koncentrálni, hogy ne lökésszerűen cselekedj.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Meg tudod őrizni, amid van, spórolsz is az „esős” napokra. Különösen jó érzéked lesz most az ingatlanokhoz, fogyasztási cikkekhez, és a közügyekhez. A Hold ma nagyon kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal, ezért pénzügyi veszteség várható, ha nem figyelsz jól az anyagi dolgaidra. szívesen adsz mindent, szellemi vagy anyagi értékeidből, de ehhez az szükséges, hogy érzelmileg érintve legyél.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ambíciók, nagy vállalkozó kedv, jó, tiszta gondolkodás, a tudás keresése jellemez. Mindig jól informált akarsz lenni. Jó beszélgetőpartner vagy, éles észjárás, és jó önkifejezés jellemez. Ez az időszak most kellemes és aktív, a család középpontjában érezheted magad. A nap melege járja át szavaid. Vigyázz, mert hajlamos vagy arra, hogy megragadj saját kifejezési módodnál, és egyesek azt gondolják, hogy túl lassú vagy és csökönyös.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az otthonod most nem ad sok stabilitást, biztonságot, talán szegényesnek, talán sivárnak is találod. Talán nagyon elhagyatva érzed magad, talán valóban nem törődnek veled eléggé. Nem gondolod, hogy téged túlságosan is kötnek a családi ügyek. Mindig kész vagy a családért tenni valamit, és még nyugdíjas korodban is aktívan tevékenykedsz, mert úgy érzed, hogy a folytonos cselekvés tart fiatalon. Leginkább otthon, vagy otthonról dolgoznál.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma még fontosabbá válik a szép környezet, zene, művészetek, hogy jól érezd magad. A barátok, romantikus kapcsolatok különösen fontosak. Mások úgy látják, túlságosan is szeretsz szórakozni, és élvezed az egyéb örömöket is, mivel igen könnyedén viszonyulsz az élethez. Pedig most kevésbé vagy szórakozáskedvelő, játékos természetű, bár azért az érzéki örömökre így is gondolsz, mert a Vénusz ma kifejezetten fontos, nem hagy nyugodtan téged.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem szereted a rutint és a bezártságot a munkádban. Igen öntudatos vagy a hivatásodban és büszke is arra, ahogy dolgozol, valamint hogy fáradhatatlan vagy, különösen, ha szereted is, amit csinálsz. Most az idegeid eléggé igénybe vannak véve, és ennek az egészséged láthatná a kárát, ha nem tanulod meg fékezni magad és mértékkel végezni a munkád. Ez persze nem olyan könnyű feladat a számodra, mint ahogy másoknak sem olyan könnyű egyezteti veled.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Annyira kíváncsi agy, szívélyes és önmagad adó, hogy ez által túl sok embert kedvelhetsz és így nehéz csak egyetlen egyet szeretned. „Ne zárj be!” ez a mottód, a házasságod sikere és tartóssága azon múlik, hogy mennyi szabadságot kapsz benne, megkaphatod az áhított szabadságot, hiszen a Jupiter most nagyon jól fényszögelt. A lángoló szelem helyett inkább barátságot vársz el a partneredtől és ha ezt megérti, úgy respektálod ezért a partnered.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Valamiért nagyon félsz az öregségtől és a haláltól, pedig nincs miért. A közös anyagiakkal, társulásokkal most sikerül körültekintően eljárnod, ennek ellenére problémáid keletkezhetnek a partnered vagyonával. Gyakran találhatod magad olyan helyzetben, ahol mások anyagi ügyeiért kell felelősséget vállalnod, amíg gyakorlatilag a bankárt jelzi, ha a születési képleted nem mond ennek ellent. Muszáj átgondolnod és változtatnod értékítéleteden.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igen élénk képzelő erőd van, ezzel akár író vagy feltaláló is lehetnél. Kitünő értelmi képességekkel rendelkezel, és fontos neked a magas iskolai végzettség. Ha valami okból kifolyólag nem sikerül felsőbb iskolát végezned, magát a tanulást azért tovább folytathatod akár életed végéig is, akár esti iskolába is járhatnak. Kíváncsian kutatod az életet, magad szeretnéd megtalálni a válaszokat, egy magad által kialakított hit, eszme, meggyőződés segítségével.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olyan vezető lehetsz, akinek nagy meglátásai vannak, de nem mindig vagy gyakorlati ember, mert a Neptun nem kapcsolódik ilyen bolygókhoz. Akár két munkát is végezhetsz egyidejűleg, vagy két hivatásod is lehet, mivel nehéz eldöntened, hogy mit is akarsz valójában. Örökké megkérdőjelezed, hogy a helyes hivatást válaszoztad-e? Sikeres lehetsz a zene, a művészetek, vagy az írás területén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top