Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 21. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Dinamóként tudsz viselkedni, tele erővel és vággyal, hogy elérd céljaid. Vagy akár tíz karriert is elkezdhetsz, tíz új szándékot, eddig még ki nem próbált dolgot, de lehet, hogy egyiket sem fejezed be. A mai bolygóállások szívósság tesznek, és lehet, hogy könnyen átadod magad az érzelmi „libikókának”. Kellő motivációt kapsz ahhoz, hogy sikeres lehess, de győződj meg arról, hogy minden rendben van-e, mielőtt döntenél.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jól tudod egyeztetni az üzleti életet a társas kapcsolataiddal, bár túlságosan is anyáskodó lehetsz barátaiddal vagy túlzottan ragaszkodó. Veleszületett bizonytalanság érzeted miatt túl kapaszkodnál emberekhez, akik ezért elriadnak tőled. Mélyen gyökerező igényed van arra, hogy Te légy az első, ambícióid igen nagyok. Tündökölni akarsz még egy kis csoporton belül is, rengeteg munkát fektetsz be a társaság tevékenységeibe, a szervezésbe.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai bolygóállások megkönnyítik az önkifejezést. Hajlamos leszel a hirtelen hangulatváltozásokra, a morbid gondolatokra, különösen, ha a születési horoszkópodban is az Ascendensed a Rák jegyébe esik. Inkább az ösztönös tudatalattidon keresztül viszonyulsz az élethez, pszichés meglátásaid lehetnek, és ezt a képességedet jó, ha tovább fejleszted magadban. A Merkúr rangvesztése miatt problémáid adódhatnak a törvénnyel.




Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A hazaszeretet és a hagyományok fontosak lesznek, szeretsz gyűjteni, és a múlton elmélkedni, gondolkodni, jó képzelőerőd van, jócskán tovább is tudod ezt fejleszteni. Alapvetően visszahúzódó vagy, és sok szeretet és bátorítás kell ahhoz, hogy kinyílj, és tudásod legjavát tudd adni. Minden kellemetlenségtől visszahúzódnál. Külső viselkedésed kedves és stílusos, de hajlamos vagy visszahúzódni saját „kagylódba”, ha a legkisebb kellemetlenség ér.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!


Meglehetősen optimista vagy a pénzügyekkel kapcsolatban de extravangásságra is hajlamos, amit az anyagiak sínylenének meg. A pénzvágy ritkán boldogítja az Oroszlánokat. Inkább a magad számára dolgoznál, mint társakkal vagy másnak. A sikert most a kedvességednek köszönheted, Ha a születési Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor jól kezeled a pénzt, így ilyen pályára is alkalmas vagy.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Analitikus, kritikus és tudományos vagy, te vagy az a bizonyos kérdésfeltevő, akinek nehéz dönteni, amíg nem gyűjtöttél be elég adatot, információt. A kritikus helyzetekben jól megállod a helyed. Képes vagy könnyen tanulni, jól kommunikálni, különösen, ha leküzdötted kisebbségi érzéseidet. Ha a születési horoszkópodban az Ascendens a Rák jegyében áll, akkor most sokat kell foglalkoznod a testvérekkel, sokat levelezel velük.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon fontosak a számodra most a gyökerek, szereted az otthonod, és érzelmi biztonságod megtartásához szükséged is van rá, ezért igyekszel minél szebbé tenni. Örökmozgó, és nyughatatlan vagy, ma kiváltképp nehéz lesz megmaradnod egy helyen. Próbáld meghatározni, hogyan lehet a nyugalmat, békét, örömet és jólétet megteremteni, máskülönben egy társasági körhintában találod magad, amely sehová sem vezet.




Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Vagy óriási az önuralmad, vagy egyáltalán nincs. Nagyon érdekel a szerelem, de ma inkább kíváncsiságból, mint szenvedélyből. Eredményes sportoló lehetsz, de ugyanúgy szereted a szellemi sportokat, játékokat is, ezért aktívan bekapcsolódhatsz bármilyen tudományos témába, vagy kutatásba. Talán egy kis titkos szerelmi kaland is vár rád, amivel a kedvesedet féltékennyé teheted, hiszen a Mars ma fix jegyben áll.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Büszke vagy a munkádra, és miután a Mars erős, és jól aspektált, így keményen is tudsz dolgozni, bár szeretnél lustálkodni is, hiszen sok alvásra van szükséged. Ma jót tesz neked az olyan munka, amely sok mozgással, utazással, változással jár. Nett és rendszerető vagy, de nem szereted a rutint. Olyan munkát keress magadnak, amely lehetővé teszi fejlődésed. A Jupiter állása miatt előfordulhatnak medence, felső végtag, vagy ischiás problémák.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan partnert keresel, aki mellet biztonságban érezheted magad. A szívedet azonban nem akarod kitenni a polcra, igényled a gyengédséget de, gyanakszol, ha ezt feléd kimutatják, így érzéseid inkább magadba zárod és visszavonulsz, ha érzelmekkel ostromolnak. Nem fogadsz el könnyen semmit és nem i adsz könnyen. Talán egy megállapodott partnert, egy „apa” típust keresel. Hajlamos vagy a partnered valami képen korlátozni.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szerelem nálad egy örömteli játék, minden fázisát szívesen kipróbálnád szabadon, újszerűen. Mostanában a belső bizonytalanságérzeted erősebb lehet kíváncsiságodnál, így inkább beszélsz csak erről, és ez minden. Nagyon erősen intuitív vagy, szinten látnoki képességekkel rendelkezel, amit kihasználhatsz, ha a születési horoszkópod is megengedi ezt. Problémát okozhat neked más emberek pénzének, vagyonának kezelése. Tanulj meg előbb saját pénztárcád környékén egyensúlyt teremteni.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A gyengédséged és együttérzésed jó ápolóvá tesz és kifejtheted gyógyító képességeidet. Szeretsz vízen utazni, hajózni, és vizek – különösen a tenger – mellett üdülni. Egyébként is szükséges számodra a pihenés, kikapcsolódás, különösen jó víz mellett, mert megnyugtató hatással van az idegeidre, különösen, ha a születési Ascendensed is a Rák jegyébe esik, akkor sok nyugalomra van szükséged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top