Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.22. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed az Oroszlán jegyébe esik, akkor most igen egyéniesen és lelkesen, úttörő módon nyilvánulsz meg. Új trendeket, irányzatokat, elképzeléseket indítasz útnak. Személyiséged könnyedén fejezed ki minden jogi, külföldi, külkereskedelmi ügyben. Az utazás tágítja horizontod. Szereted az igazságot, ezért jó ügyész is lehettél volna, inkább, mint pénzügyes. Életszemléleted sohasem lesz dogmatikus.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha a születési horoszkópod egy erős kereskedelmi jelleget ad, úgy szerencsés ügyleteket bonyolíthatsz le, vezetőnek kell lenned, mert jobban szeretsz parancsolni, mint parancsot teljesíteni. Munkádban tanuld meg, hogy másokra is kell feladatokat osztani, nem jó, ha Te akarsz elvégezni mindent. A presztízs most nagyon fontossá válik a számodra. Legszívesebben soha sem beszélnél arról, ami nem sikerült, nem akarod, hogy megtudják, ezért jó arcot kell vágnod dolgokhoz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A jó közéleti és privát kapcsolatok révén sikeresen mehetsz felfelé azon a bizonyos létrán. Kedves és barátságos vagy, jó humorérzékkel rendelkezel, és képes vagy magadon is nevetni. Ha a születési horoszkópodban is az Oroszlánban van az aszcendensed, akkor jó kapcsolatod lehet a fiatalokkal, mert belsődben megőrizted Te is az örök gyereket. Sok kellemes barát és üzlettárs vár rád, mert nincsenek előítéleteid.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Erős érzékenységet jeleznek a bolygók, de büszkeséged és a bántástól való félelmed megakadályozza, hogy ezt az érzékenységet kimutasd. A Hold ma rosszul aspektált, ezért úgy gondolhatod, hogy elvonták tőled a szeretetet, de lehet az is, hogy édesanyádtól nem kaptál elég törődést fiatalabb korodban, ami miatt most nagy bizonytalanságérzet üldözhet. Kedves tudsz lenni a rászorultakhoz, ezt jól kihasználhatod a saját pályádon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Erős személyiséged van, dominálhatsz másokat, főleg, ha a születési horoszkópodban is a Nap sarokházban van. Becsületes és egyenes a jellemed, romantikus vagy és idealista, de ha nem tanultad meg a nagylelkűséget, úgy egoista lehetsz, akaratos vagy fegyelmezetlen. Szeretsz kitűnni, jól tudod előadni magad, és mivel szereted, ha ünnepelnek, most erősen vonzhat a színészet is. Ma habozhatsz a feltűnés és a zárkózottság között, és környezeted sohasem tudja, melyikkel áll szemben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Józan természetességgel tudod kezelni a pénzügyeket, így jól megállod a helyed a pénzügyi pályán. Sokra viszed, ha rájössz, hogy a becsületesség a legjobb út az anyagi területeken. Ne nagyon fogj bele hatalmas pénzügyi dolgokba, mert ma a Merkúr eléggé kellemetlen fényszöget kap az Uránusztól, főleg ne kockáztass saját tőkét. Komolyan meg tudod lepni ma az embereket nagylelkűségeddel, hiszen egyébként annyira takarékos vagy.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nem tűröd az igazságtalanságot. Szívesen társulsz másokkal, és jó kapcsolatot tudsz fenntartani a testvéreddel, ha van. Széles és sokoldalú az érdeklődésed és friss a szellemiséged, muszáj behatárolnod pár területre, mert máskülönben hajlamos leszel arra, hogy mindenhez érts, de csak kedveset. Mindent szeretsz, ami szórakoztat: művészeteket, zenét, filmet, így, ha kedved van, a társaság szeme fénye lehetsz. Mivel legtöbbször meglátod a dolgok mindkét oldalát, komolyan kérik a tanácsodat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Erős és mély, intenzív érzéseid miatt fontos, hogy bizonyíts a világnak. Ha szüleid nem voltak kifejezetten intuitív beállítottságúak, úgy ifjúkori fellázadásaid miatt problémás lehetett az otthon, és talán igen hamar elhagytad a szülői házat. Most hajt a vágy, hogy saját erőfeszítésedből légy sikeres az életben, és visszautasíthatod mások jóindulatú segítségét. Nagy belső erődnek köszönhetően kitartó vagy, és lojális.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Született játékos vagy, akit optimizmusa és ambíciói sok bolondságba, játékba belevihettek fiatalabb korában is, és most is óriási szerencséd van, hiszen a Jupiter nagyon jól áll. Erős egyéniséged és napsugaras természeted révén sokan fognak rád, felnézni, és példakép lehetsz, ami örömmel tölt el. Kihangsúlyozódik önnön értéked, nagyra is tartathatod magad. A szerelemben alapjában szerencsés vagy, nagylelkű és idealista. Gyermekeid révén is előnyökre tehetsz szert.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Nagy szervező vagy, főleg a munka területén, és hatékony szakértője tevékenységednek. Valószínűleg nagyobb intézmények vagy esetleg kormányszervezetek is felkérhetnek arra, hogy dolgozz nekik. Vigyázz arra, nehogy egy unalmas, száraz és rutinszerű munka csapdájában találd magad. Lehet, hogy túlságosan kompenzálni akarsz. Mindenképpen fontos, hogy ha kell, vállald a felelősséget, kötelességeket és a munkát, mert ha elutasítod, az érdekes módon rögtön visszahat az egészségi állapotodra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Nagyon szeretnél kapcsolódni egy valakihez, hogy harmonikus viszonyt alakíts ki vele. Igazi partneri viszonyra törekszel, amelynek velejárója, hogy alá kell rendelned valaminek magad. Törések akkor keletkeznek, ha a párod rá tud mutatni azon meglévő hibáidra, amelyek gátolják a harmonikus együttlétet. Tehát tudatos munkát kell végezned Éned átalakításán.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nincs meg most benned az az automatikus igény, hogy másokkal egyeztess viszonyulást, nézetet, viselkedést, emiatt a rögös úton, kell elsajátítanod, hogy tudatosan gondolj arra, mit vált ki másokból, a külvilágból az adott mondanivalód. Mindezt nehéz elfogadnod, mert meg vagy győződve arról, hogy kitűnően megérted a másikat, akár házas- akár üzletfeledet. Ha viszont valami váratlan bukkan fel, akkor rájössz, hogy valójában nem is tudod, miről beszél a másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top