Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.23. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Le kell győznöd a nyakasságodat. Olyan jól látod a személyes problémák intellektuális és érzelmi megoldását, hogy nem egészen vagy képes felfogni más emberek érzelmi zűrzavarait – olyan emberekét, akik kevésbé intellektuálisak, többet éreznek, és kevesebbet elemeznek. Próbáld meg a dolgokat mások szemszögéből is nézni. Tanuld meg mérsékelni a függetlenségérzetedet együttműködéssel, és érzéseid figyelembevételével.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az igazság az, hogy valójában nem sokat törődsz most az egésszel, hanem azt teszed, amit tenned kell – rendezett, hatékony és megtervezett módon, úgy, hogy marad időd másra is, mivel többet végzel el, mint más ember ugyanannyi idő alatt. Jó a véleményed saját magadról, noha erről nem beszélsz, és nem tömöd vele az emberek fejét, de saját képességeidnek átható tudata alapozza meg az életedet. Meg kell tanulnod uralkodás nélkül irányítani, és ehhez szabályozni vágyaidat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nem vagy mélyreható tanulmányozó, nem is törekszel erre, de arra sem, hogy a legjobban informált személynek látssz, mert szívesen felszedsz új dolgokat. Ha szellemi képességeidet koncentrált tanulmányokra használod fel, semmi sem lehetetlen számodra intellektuális téren, de nyugtalanságod valószínűleg távol tart a könyvektől és a formális tanulmányoktól, és aktívan beleveted magad az életbe. Le kell győznöd a felszínességet mind intellektuális, mind érzelmi téren.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Akaraterőddel képes vagy rendbehozni minden személyes problémádat, de mialatt megoldod ezeket, nagy adag öndramatizálást is produkálhatsz, ami hátráltatja az ésszerű megoldás folyamatát. Meg kell tanulnod, hogy ne vedd túl komolyan személyes magánéletedet, akkor több sikered lesz, és használd fel drámai érzékedet és energiádat a külvilágban, ahol a veleszületett tehetséged közönséget talál, és elnyeri a megérdemelt jutalmadat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most nem személyekhez ragaszkodsz, hanem az embereket szereted összességükben, s ezt az emberek érzik is, ezért rajzanak körülötted és megtöltik életedet kellemes baráti kapcsolatokkal. Ez az intenzív szociális érzés és vonás rendkívüli esetekben azt eredményezi, hogy kezdesz egy kicsit hasonlítani arra a bizonyos szélmalomharcosra. Mindenesetre a szerelem most nagyon fontos szerepet játszik az életedben. Nagy szükséged van a szeretetre, és általában ezt meg is kapod.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kiváló kritikai és elemző képességekkel rendelkezel. Inkább érdekelnek a tudományok, mint a konkrét fizikai munka. Ezért a saját szellemi erődet olyan magas fokra fejlesztheted, hogy ezáltal képessé válsz minden irányító, végrehajtó vagy vezető poszt ellátására. Mégis azokat a területeket szereted majd a legjobban, ahol a részletekbe kell hatolni, mint pl. tudományos elemzések. Nagyon sokra vihetnéd mint ügyvéd, orvos, bíró, tudós vagy üzletember.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem nagyon szeretsz egy dologra sokáig koncentrálni, mert szívesebben álmodozol. Viszont mások előtt mégis tudod mutatni, hogy rettenetesen odafigyelsz a dolgokra, sőt, mindig azt a látszatot tudod keltetni, mintha állandóan csak dolgoznál, közben pedig lehet, hogy gondolataid hétmérföldön is túl járnak. Ha már megtanultál valamire nagyon koncentrálni, akkor az lesz a baj, hogy nem fogod tudni, mihez is kezdj vele.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nincs szükséged senki együttérzésére, sőt a világ együttérzésére sem. Aki így közelít feléd, sokszor kell számolnia a megvetéseddel, s ezt a megvetést ki is mutatod. Képes vagy önmagadról gondoskodni, és erre nagyon büszke is lehetsz. Meg tudsz sértődni azon, ha bárki azt feltételezi rólad, hogy nem tudsz megállni a saját lábadon. Ezzel igazolod büszkeségedet saját magad és a világ felé. Kifejezetten utálod most az abszolút csendet, és mindenképpen a zajos élet felé törekszel.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok mindenben úttörő, harcos, tevékeny vagy, az elveszett ügyekben is. Erősen individualista jellemmel bírsz, és nagyon vágysz arra, hogy környezetedet, legyen az kicsi vagy nagy, megnyerd gondolataidnak. Rendkívüli becsületességeddel és ehhez való ragaszkodásoddal a saját életedben, félelmetesen erős tudsz lenni a jóért való küzdelemben, ha megadod magadnak azt a szigorú szellemi tréninget, mely az általánosságaidat lehozza a földre, és realisztikus jelentőséget ad nekik.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hajlamos leszel félrevonulni, és hideg fejjel mérlegre tenni kapcsolataidat, illetve azok jelentőségét. E befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet társas viszonyaid tükrében. Ugyanakkor ne hagyd magad túl mélyre merülni, és egyetlen lépést se tegyél a változtatás érdekében, amíg el nem múlik ez a hét, ilyenkor ugyanis sokkal sötétebb színben látod a dolgokat, mint amilyenek a valóságban.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hiszel saját magadban, és annak ellenére, hogy sikered van az emberi kapcsolatokban, nem hiszel az emberekben. Mivel rájössz, hogy minden siker a tömegektől jön, képes vagy elrejteni belső érzéseidet, mely szerint minden ember csak nagyon türelmes, vagy még rosszabb, és ki tudod használni a közösség részéről adódó alkalmakat. Nem vársz elismerést, és valószínűleg jó véleményed saját magadról kárpótol az emberek együttérzésének hiánya miatt.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Saját egészséged nem erős, és takarékoskodnod kellene az erőddel, mert hajlamos vagy arra, hogy ideges eredetű betegségeket kapj. Legjobb érvényesülési területed valami személyes dolog, mint pl. zene, művészet, költészet, írás – az alkotó művészetek –, melyekben inspirációs és merengő hajlamaidat energiád felfegyverezheti. Sok bonyolult dolgot képes vagy megérteni, és ha egyszer elsajátítottad a kifejezés mesterségét, meg tudod fogni hallgatóid vagy olvasóid képzeletét nézőpontodnak és stílusodnak szokatlan minőségével. Az üzleti életben viszont nem nagyon boldogulsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top