Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.25. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Energiaszinted annyira magas, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válsz embertársaiddal szemben. Ha megpróbálod teljesen elfojtani e tranzit által generált magasfeszültséget, akkor baleset érhet, vagy Te fogsz belebotlani ilyen ingerlékeny, agresszív emberbe. Engedd szabadjára ezt az energiát, végezz valamilyen kedvedre való, kifejezetten fizikai tevékenységet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bár ez a tranzit önmagában véve nem jár kreatív inspirációkkal, a munkád elvégzéséhez szükséges energia mindenképpen rendelkezésedre áll, és ezt alkotó tevékenységre fordíthatod. Szexuális aktivitásod nagy hangsúlyt kap. Tudnod kell azonban, hogy most szinte bárki iránt vonzalmat érezhetsz, nem árt tehát az óvatosság, nehogy másnap megbánd a dolgot! A társas és romantikus bűvölet izgalmat hoz, küzdelmekhez, veszekedésekhez és elkülönüléshez vezet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Energikusságod, magabiztosságod és pozitív hozzáállásod alkalmassá teszi az időt arra, hogy sikeres tárgyalásokat folytass, jövődet tervezd, üzleti utazást tégy, elvégezd feladataidat, és gyümölcsöző módon, együtt működj másokkal. Rengeteg energiával rendelkezel, kiváló az időszak mindenféle szellemi tevékenységre, egészséges, pozitív hozzáállásod minden törekvésedben segít. Életerős, lelkes, pozitív hangulatod megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést embertársaiddal, és kedvező benyomást kelt rólad.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A hosszú távra szóló, fontosabb döntéseidet vagy terveidet most jobb lenne egyelőre félretenni. Gondolkodásodat ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják, és nem a tárgyilagos megfontolás. Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Érzelmeid és vágyaid igen erőteljesen sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Fokozott önbizalmad és tetterőd lehetővé teszi, hogy egyedül vagy csoportosan egyaránt hatékonyan tudj dolgozni. Képes leszel kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a véleményed anélkül, hogy szembekerülnél másokkal. Alkalmas a hét tárgyalások lebonyolítására. Lehetőségeket kaphatsz arra, hogy bizonyíts képességeidet, és ebből hasznod származik a későbbiek folyamán. Fizikai energiád megnő, képes lennél megbirkózni az egész világgal.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kiváló alkalom adódik a kommunikációra, üzleti tárgyalásokra. Magabiztosan fejtsd ki nézeteidet, és figyelmesen hallgasd meg partnereidet anélkül, hogy védekezésre kellene szorulnod. Szellemi éberségednek köszönhetően könnyen megértheted és felfoghatod a dolgokat. Remek időszak ez a tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre, ami serkenti alkotókészségedet és megalapozza további terveidet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez a tranzit kedvet csinál környezeted szépítéséhez. Itt az alkalom otthonod feldíszítésére vagy felújítására, de még egy kiadós nagytakarításra is. Ha nincs megfelelő partnered éppen, most találhatsz egyet ebben az időszakban, aki igen izgalmasnak és kielégítőnek ígérkezik. Jó az időpont arra is, hogy kimozdulj és szórakozni menj barátaiddal. Jól fogod magad érezni. Ne a kiskutyádat sétáltasd most, ha egyszer más dolgod is lenne.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem jó ez az időszak veszélyes helyzetek vagy környékek közelében. Egód most domináns, hatalmi vágyad is az, és ezzel kihívhatod magad ellen a hasonszőrűeket. Ebből persze heves összecsapások származhatnak. Hatalmi összetűzésbe keveredhetsz, vagy személyes konfliktusaid támadhatnak. Légy tudatában, mi zajlik körülötted, és igyekezz meggyőzni a többieket, hogy együttműködve mindenki elérheti a maga célját.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéseddel foglalkozz, céljaid felé törj, és előmozdítsd saját érdekeidet. Ilyenkor még a pénzügyi kockázatvállalás is valószínűleg jól fog elsülni, főleg pozitív hozzáállásodnak köszönhetően, amivel bevonzod a jó szerencsét. Egyesek ezt szerencsés időszaknak mondják. Mindenféle sportra vagy fizikai tevékenységre alkalmas ez az időszak. Sok energiád van, és izmaid jól működnek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jó lehetőségeid adódnak aprólékos tervek kidolgozására, és a türelmes odafigyelést igénylő, pepecselő munkák elvégzésére. Nem gőzölögsz az energiabőségtől, de képes leszel az egyenletes erőkifejtésre elég hosszú időn keresztül. Nagy önfegyelmet is tudsz most tanúsítani. Ez tehát ez jó alkalom arra, hogy személyes gyarapodásodat, önismereted fejlesztését, vagy bármely más, hosszú távon megtérülő feladat elvégzését tűzd ki célul.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma kitörhetsz végre a megszokott kerékvágásból. Nyitottá válsz az új gondolatok és meglátások irányában, és neked is eredeti gondolataid támadnak. Vágj bele valami egészen új, és másfajta dologba. Nyugtalan leszel, és újdonságra, izgalmakra vágysz. A megszokott dolgok untatnak. Új barátságokat köthetsz, vagy felkeresheted azokat, akik ösztönzőleg hatnak rád.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Alkalmas ez az időszak okkult, pszichikai vagy spirituális tanulmányok megkezdésére. Lehetnek olyan meglátásaid, amelyek valamilyen módon megváltoztatják életedet. Energiaszinted viszonylag alacsony, meditálj, tarts önvizsgálatot vagy tanulj, esetleg meríts erőt abból, hogy másoknak segítesz. Nagyon jól rá tudsz hangolódni mások igényeire, segíteni is szeretnél nekik, amennyire tudsz. Részt vehetsz ilyen célból alakult csoportok munkájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top