Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 26. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sok baráti összejövetelre hívnak, s közben új vágyak, új remények fogalmazódnak meg benned, mint általában mindenkiben. Új vállalkozásokon is törheted a fejedet. Természetesen fontos a hivatás, az új célok megvalósítása, de sok családba hozhat ez a bolygóállás egy új jövevényt, akár saját, akár örökbefogadott gyermeket is. A szűk család látogatásai sűrűsödhetnek, lehet, hogy sokat kell majd utaznod is. Vigyáznod kell, mert telefonszámlád rohamosan növekedhet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma elsősorban az egészségügyi, hivatásbeli, valamint külföldi dolgaiddal leszel elfoglalva. Nagyon sok kalandra nyílik lehetőséged. Sikeres lehetsz a vallás, a felsőbb tudományok, a sport, vagy a külkereskedelem területén. Lehetőséged nyílhat idegen nyelveket tanulni, és majdnem mindenkivel sikerül szót értened. Mindig találsz munkát magadnak. Kissé birtoklóvá válhatsz, és hajlamos leszel más emberek értékrendszerének megváltoztatására.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bármilyen betegséggel felveheted a harcot, mert képes leszel regenerálódni. Kitűnő politikai képességekkel rendelkezel, és így megszerezheted fontos emberek támogatását is. Nagyon fontosak neked a társkapcsolatok. Érzékennyé, érzelgőssé válhatsz, és túlzottan igyekszel mindenki kedvébe járni, de ez természetesen nem mindig, és nem mindenkinél válik be. Ne tedd magad annyira függővé környezetedtől.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A legjobban akkor tudsz dolgozni, ha valakivel együttműködhetsz. Meg kellene tanulnod, hogy figyelj párod kívánságaira, hiszen azok éppoly fontosak, mint a tied. Hajlamos leszel ma a visszavonulásra, idő kell ahhoz, hogy érzelmileg feltöltődj. Az egészségi problémák ezen a napon pszichés eredetűek. Nagyon fontos, hogy jobban figyelj étkezéseidre. Sikereket várhatsz minden olyan területen, ami kapcsolódik a joghoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valószínű, hogy hirtelen változást tapasztalhatsz anyagi helyzetedben. Egy állásváltoztatás például messzemenő következményekkel járhat, esetleg azáltal, hogy egészen új vagy másfajta munkát kell majd végezned. Jó esetben ez az új foglalkozás közelebb áll a céljaidhoz és vágyaidhoz, mint az előző. Egy hirtelen esemény, mely rossznak látszik, jó kimenetelű lesz, “minden rossz jó valamire” alapon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon gondosan meg kell vizsgálnod terveidnek, érzelmeidnek, emberi kapcsolataidnak alapjait, indítékait, hogy megbizonyosodj afelől, vajon nem veszélyeztetik-e ezeket alapvető elméleti vagy gyakorlati hibák, tévedések. Szabad, fesztelen gondolkodású, túlságosan is gátlástalan, merész leszel. A meggondolatlan, és tapintatlan beszéd sok bajt okoz. Ez a helyzet a baleseteket is valószínűvé teszi – kerüld a gyors járműveket, autóversenyt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai fényszögek szellemi betekintést adnak a világ dolgaiba, és gyakorlati elképzeléseket a vallási eszmékről. Tudatosan érzékeled mindkét világot, melyek számodra nem elkülönült tényezők, hanem ugyanannak az egésznek összekapcsolódott egységes részei. Ezért egy erősen végrehajtó jellegű személyes horoszkóphoz kapcsolódva ez a szellemi-gyakorlati megközelítés a hitelesség, valódiság és az igazság hangját adja.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden területen támogatást élvezel, és bizonyos mértékben jó módra és biztonságra teszel szert. Tekintélyt, méltóságot, vagy még hírnevet is szerezhetsz, habár hosszú tanulóidőt kell végigszolgálnod, mielőtt fontosságodat és értékeidet felismerik. Nagyon vágysz az elismerésre, de egyáltalán nem szereted a közismertséget, ezért, ha megkapod az elismerést, pihenni fogsz a biztos alapokon, nyugton maradsz, és nem akarod majd ünnepelteti magad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai napon biztosítékot szerezhetsz a nélkülözés és a szegénység ellen, mert bármi rossz dolog történik is, megkapod azt, amire szükséged van. Ha mindenki más tönkre is megy, te akkor is elő tudsz halászni valahonnan egy kis pénzt. Hasonlóan, ha te mennél tönkre, valaki vagy valami mindig a megmentésedre siet. A mai fényszögek elveszik az élet legrosszabb vágásainak élét is, fenntartják a fejedet, és bizonyos fokú méltóságot és biztonságot adnak, melyet gondos és konzervatív költekezés által vagyonná tudsz növelni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kitűnően tudsz bánni a tőkéddel, korlátlanul tudod növelni anélkül, hogy zsugorivá vagy kicsinyessé válnál. Egyszerűen csak azt tudod, hogyan kell megkapni pénzed értékét, és mivel a legnagyobb mértékben becsületes és tisztességes vagy, igazságosan és készségesen adod a tiszta értéket, amikor eladsz valamit. Nagyszámú emberrel tudsz foglalkozni, mivel kitűnő igazságérzéked van elvont és gyakorlati dolgokban egyaránt.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Akár kiemelkedő és nagyhatalmú, akár csendes és visszahúzódó vagy, jellemed miatt megbecsülésben és tiszteletben részesülsz, bizonyos tekintélyre tehetsz szert, bármilyen területen tevékenykedsz is. A mai nap védelme alatt állandóan és erőteljesen fejlődhetsz, főleg, ha már kinőttél a gyermekcipőből. Középkorúan és életednek későbbi szakaszában is érzed majd a stabilitást, ami a Jupitertől ered.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Túlságosan visszahúzódó leszel, mert nem tudod elképzelni önmagad magasabb helyzetben, mint amilyenben vagy. Becsvágyad korlátozott, és a kelleténél több szerénység és alázat van benned, ami visszatarthat attól, hogy kivívd az elismerést. Nem is annyira a szerencse hagy el, vagy a képességeid alacsonyak, mert gondosan és lelkiismeretesen dolgozol, hanem kevésbé fantáziadús időszakodat éled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top