Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 27. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Biztos lehetsz az anyagi szerencsédben, sikered lesz nagy vállalkozásokban, főleg, ha a kormánynál, vasútnál, vagy valamilyen nagy társulásnál dolgozol, mert a Jupiter trigonja a Neptunhoz a Nagy Üzlet aspektusa. Szervező, tervező és végrehajtó vagy egyben. Az a tény, hogy a leggyakorlatiasabb terveidben is van valami magasrendű idealizmus, megerősíti tekintélyedet. Képes vagy objektív és személytelen lenni. Nagyvonalúan gondolkodsz, és így is fejezed ki magadat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mint szónoknak vagy szóvivőnek, megvan a képességed ahhoz, hogy befolyásolni tudd a hallgatóságodat gondolataiddal és kifejezésmódoddal. Ez az aspektus, bár magában kevés hatása van, erőt kölcsönöz egy energikus, rámenős jellegű személyes horoszkóphoz, az elismertség lehetőségét növeli, szerencsét és tekintélyt ad, valamint hirtelen és váratlan nyereségek lehetőségét biztosítja.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap stabilitást ad a jellemedhez, és bizonyos mértékben anyagi szerencsét is, azáltal, hogy olyan szerencsés jellemvonást ad, ami előnyös a gazdasági helyzetre, és kiszélesíti a világnézetet. Ha üzleti pályafutást jelez a személyes horoszkópod, a mai bolygóállások segítenek neked tovább építeni a vagyonodat, és közkedvelt irányítóvá és vezetővé tesznek téged.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai napot szétáradó, óriási méretű képzelőerő és tervek jellemzik, nagy ügyek struktúráját és vázlatait gondolod ki, melyeknek lehet, hogy van gyakorlati értéke, lehet, hogy nincs. Többségükben nem valóságon alapulnak, és nem mindig tudsz lépést tartani az üzleti érdekkel és a realitással. Anyagokkal, emberekkel vagy üzleti dolgokkal kapcsolatos szervezéseid ragyogónak látszanak, de nem mindig ésszerűek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha a személyes horoszkópod egyéb indikációi erős gyakorlati hajlamot mutatnak, ez a mai nap különös zamatot ad majd hozzá, de ha romantikus, kalandos vagy könnyelmű tendenciák is mutatkoznak benne, megvalósíthatatlan, kivitelezhetetlen dolgokba vághatsz bele, melyek sok költséget és energiát emészthetnek fel. Hirtelen veszteségek keletkezhetnek az ésszerűtlenségek, nem józan megfontoláson alapuló tervezések miatt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai fényszögek gazdagságot adnak, ha a személyes horoszkópod többi része biztonságot és anyagi szerencsét mutat. Általában jó szerencse kíséri a mai fényszög-állásokat. A benyomásokra érzékennyé válsz, és hatást fogsz gyakorolni az emberekre. Ha a születési horoszkópod más elemei boldog házasságot mutatnak, ez eszményivé varázsolja kapcsolatodat, anyagi és érzelmi téren egyaránt. Egy boldogtalan házasságon is enyhíteni fognak a fényszögek valamennyit.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai bolygóállások növelik a felfogóképességet, felszínre hoznak minden lappangó intuitív képességet, és képessé tesznek arra, hogy sejtéseidet, megérzéseidet a gyakorlati életben fel tudd használni. Ha alkotóművész vagy, segít azáltal, hogy bájt és könnyedséget ad a kifejezéshez, és azáltal, hogy kelendővé teszi alkotásaidat. Ha üzletember vagy, segít azáltal, hogy képessé tesz arra, hogy megérzéseidet követve előnyökhöz juss.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képes leszel ma hinni olyan dolgokban, amelyek sohasem léteztek valójában. A misztikának egy rétege borítja a gondolkodásodat, a képzelődés, az ábrándozás, a valószerűtlenség ködfátyla ereszkedik a szemed és a külvilág közé. A konkrét valóságot kell állandó célodnak tekintened, és el kell felejtened, hogy a hit „a láthatatlan dolgok bizonyítéka”, mert túlságosan hajlamos leszel arra, hogy mindent elhiggyél, ezért kissé kételkedővé kellene válnod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Anyagi és személyi dolgokban könnyen rászedhetővé, becsaphatóvá válhatsz, és hacsak más indikációk nem mutatnak a születési horoszkópodban a gyanakvás és a csavaroseszűség bizonyos fokára, ez a fényszög bajba sodorhat, és veszteséget okozhat. Még a leggyakorlatiasabb indikációk esetén is időnként erősen jelentkezik a hajlam arra, hogy a megérzéseid, sejtéseid, vagy inspirációid után menj, melyekért drágán megfizethetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai bolygóállások erősíthetnek egy amúgy is erős horoszkópot acélos vonzerővel, de gyengíthetnek egy gyenge horoszkópot zavarossággal. Időnként kirobbanóan heves érzelmi kitöréseket okoznak. Különös érdeklődést mutatsz ma a szokatlan, nem mindennapi dolgok, emberek és tanulmányok iránt, és olyan magánéletet folytatnál, amit nem szeretsz más emberek tudomására hozni. Titkolódzó, gyanakvó, zárkózott és meglehetősen büszke vagy.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Úgy látszik, hogy megfoghatatlan erők támogatnak, és ezért keresztül tudsz vinni olyan terveket, amik másoknak nem sikerülnek, és több együttállás is van a személyes horoszkópodban, gyorsan fogod építeni terveidet. Ha művész, mérnök, építész, katonai vezető vagy politikus vagy, valami rendkívüli, szokatlan eseményt fogsz tapasztalni a munkáddal kapcsolatban. Van körülötted valami ihletettség.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma szunnyad benned az ambíció. Saját képességeidnek érzete észrevétlenül működik, különösen jó véleménnyel vagy önmagadról, de több mint valószínű, hogy nem teszel most semmit azért, hogy képességeidet kibontakoztasd. Szétárad egész gondolkodásodban bizonyos fajta misztikus hit a saját értékességedben: tudod, hogy mindent képes lennél véghezvinni, ha akarnád, de küzdened kell, hogy egyáltalán akarj valamit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top