Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 28. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz most a IV. házad végén toporog, nem tudja, hogy továbblépjen-e, vagy inkább visszamenjen. A IV. házon való áthaladása egy fázis végét jelenti, és egy újnak a kezdetét. Amit ezekben az időkben megalapozol, az 6 év múlva gyarapodást és fejlődést hoz. Ennyi idő kell ahhoz, hogy mostani munkád gyümölcse beérjen.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érezheted magad, mint egy energiabomba, mindennel könnyen megbirkózol. Erőd teljében vagy, és a világon minden rendben van körülötted, legalábbis egyelőre. Akadályok? Mi az neked? Alig lesz ilyen. Ez azonban nem marad mindig így, ezért jó, ha most leltárt készítesz, és mindent szilárdan bebiztosítasz, hogy kiállhasd az esetleges későbbi siker vagy veszteség viharait. Ha valami nem sikerül, felejtsd gyorsan el, és azon legyél, hogy másik irányban próbálkozz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érezhetnéd úgy is, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak kényszeríteni, hogy bebizonyítsd: helyesen cselekszel. És ez éppoly értékes lehet a magad, mint mások számára. Valamilyen nehézséggel kerülhetsz szembe. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsd önmagad és mások előtt, hogy a helyes úton jársz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Energiáid kicsit elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lehet úrrá mindennapjaidon. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz: a barátságok és különféle ismeretségek most különös jelentőséggel bírnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid közül több is beérik mostanra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kívül és belül egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz, és ez életednek minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen pénzügyi kapcsolataid lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatsz. A szokásosnál könnyebbnek találod az esetleges személyes problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal kellemes estéket tölthetsz együtt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma a Nap és a Hold is olyan jegyben áll, ami arra kényszerít, hogy rendezned kell bizonyos dolgokat. Tekintsd át a mögötted hagyott, bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Most elsimíthatsz minden feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad, és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts ahhoz, hogy megértsenek téged. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később nagyon fontossá válhat a számodra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Borzasztóan kellemetlenül érezheted magad, ha nem tudsz túllépni az érzelmi problémákon, és nem tudod letenni a külvilág terheléseivel telt hátizsákodat. Ha csak rácsukod a szekrényajtót a problémákra, vagy figyelmen kívül akarod hagyni őket, az nem fog jóra vezetni, amint azt most látni is fogod. Próbálj kompromisszumot keresni, mert az ingerlékenység és az esetleges konfliktusok nem a te asztalod, és nem tudsz szembeszállni a feletteseddel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha belső és külső világodnak egyensúlya felbillent – főleg érzelmi életed elhanyagolásának következtében. Ma komoly feszültségek támadhatnak kapcsolataidban – különösen házastársaddal vagy családtagjaiddal. Ráadásul olyan lépésre ragadtathatod magad, amely alig érthető és utólag nehéz magyarázatot találni rá. Tarts szigorú és őszinte önvizsgálatot, hogy megtaláld a helyes választ.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Épp itt az ideje, hogy valami egészen új vállalkozásba kezdj. Ott állsz a terved csúcsán, ha nem tudod, hogyan is kezdj bele, kérj tanácsot, hallgasd meg, amit mások szeretnének mondani neked. Ha maradsz a régi munkádnál, akkor készülj fel arra, hogy el kell végezned az összes papírmunkát, de közben gondolkodj el azon is, hogy mit is szeretnél a jövőben. Bármi jut eszedbe, azt most tartsd titokban.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez egy jó nap arra, hogy leülj magaddal szemben, tükörbe nézz, és szemügyre vedd reményeidet, vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel megvalósításuk érdekében. Kiváló az alkalom üzleti utazásokra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót neked, amely szellemileg ösztönzőleg hatna rád. Egy múzeum- vagy színházlátogatás lenne a legmegfelelőbb.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A kisebb-nagyobb rögeszmék, amelyekkel szemben védekezned kell: önsajnálat, alsóbbrendűség, hipochondria, levertség, szenzációhajhászás, átvehetik az uralmat feletted. Valószínűleg azt gondolod, „én ilyen vagyok, nem tehetek róla”, ami nyilvánvalóan nem egy komoly állásfoglalás. Mégis lehetséges, hogy ilyen tranzit mellett is szilárd elképzelésed alakuljon ki, ami hasznodra lehet azáltal, hogy hajtóerőt ad képességeidnek és ambícióidnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvező az időszak a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására, és szinte bármilyen pénzügyi tranzakcióra. A mai napot inkább olyanok társaságában kellene töltened, akikkel igazán jól érzed magad, és kötetlenül tudsz velük beszélgetni. Ma jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Egy barátod révén valamilyen lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni barátaidnak nagyrabecsülésedet, vagy rendezd velük most az esetleges problémákat, meglátod, megéri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top