Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.31. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Napról napra nyugtalanabbá és gondterheltebbé válsz. Szerencsére ez a hangulat csak nagyon rövid ideig tart, s könnyen túlteszed magad rajta. Hamar rá fogsz jönni, hogy nincs félni valód, sőt szokásodhoz híven úgy döntesz, hogy inkább a jövő féljen tőled, mint Te a jövőtől. Érdekes társaságokban fordulhatsz meg, jó ismeretségeket szerezhetsz, és kiváló kapcsolatokat teremthetsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan titkok birtokába juthatsz, amiket hamarosan nagyon jól hasznosíthatsz. Tájékozódásod jól értesültté tesz, ismereteidet pedig – csakúgy, mint új ismerőseidet – ügyesen tudod hasznosítani. Semmivel sem érdemes sietni, semmit sem kell elkapkodnod. Az idő pillanatnyilag neked dolgozik. Hogy ez mennyire így van, nem sokára tapasztalnod kell. Helyesen teszed, ha nem dicsekszel a most várható, vagy elért sikerekkel.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érdemes jól megfontolnod, hogy kit is avatsz be a dolgaidba. Mindegy, hogy ezek a titkok a jövő terveit, pénzügyi manővereket, vagy szerelmi kalandokat takarnak. Most nemcsak azt mutathatod meg, hogy milyen gyorsan és könnyedén vagy képes túljutni az akadályokon, hanem azt is, hogy tudsz kemény és kitartó is lenni. Ha valamit elkezdtél, azt most – egy buldog ragaszkodásával – makacsul véghez is kellene vinned.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ezt a napot igazán neked találták ki: ma ha akarsz, sem tudsz hibázni, és amihez nyúlsz, az arannyá válik a kezedben. Bátran próbálkozhatsz szerencsejátékokkal, és a legkockázatosabb dolgokban, így a szerelemben is csak te lehetsz az igazi nyertes. Ha vágysz valaki vagy valami után, azt most biztosan elérheted. Igazán úgy érezheted, hogy nincs megállás: lassan, de biztosan felfelé ível már a pályád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Bátran változtathatsz munkahelyet, de elég, ha a munkaidődet szervezed át. Ha vannak külföldi partnereid, ők olyan lehetőségeket nyitnak meg előtted, amilyenről eddig talán álmodni sem mertél. Egy másik lehetőség a hosszabb utazás, ami kellemes, szép, és emellett nagyon hasznos is lesz, és amely egy egész évre meghatározó lehet. Természetesen előfordulhatnak kisebb zökkenők, apró kudarcok.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A nap végeredménye majdhogynem káprázatosnak mondható. Ha magányos vagy, most rátalálhatsz az „igazira”, akár az internetes társközvetítő segítségével is. Ha párod van, és eddig még nem tetted meg, könnyen lehet, hogy most mondod ki a boldogító igent. Ha az otthoni problémákat elhanyagolnád, annak nagy ára lenne. Ellenőrizd a vízvezetékek, elektromos vezetékek és műszaki cikkek „egészségi” állapotát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Komoly pénzügyi válságba kerülhetsz, ha nem vigyázol. Egy rossz hír, egy szomorú esemény is nagyon lehangolhat. Igyekezz minél előbb túllépni az eseten, foglalkozz saját fontos ügyeiddel, amikből most éppen elég sok akad. Azok a barátaid, akik most csalódást okoznak, vagy cserbenhagynak, korábban sem érdemelték ki a bizalmadat. Ahelyett, hogy a megtorláson gondolkodnál, egyszerűen nézd őket mától kezdve levegőnek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érdemes lenne megfogadnod házastársad vagy rokonaid jó tanácsait. Pórul járnál, ha túlzott önbizalommal visszautasítanád az esetleges segítséget. Ellentmondásos események teszik változatossá ezt a napodat. Szinte minden nap az előző ellentéte lesz, jó és rossz értelemben egyaránt. Ígéreteiddel szép reményeket ébreszthetsz másokban, de nem biztos, hogy mindig be tudod tartani a szavadat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok jövés-menéssel telik ez a nap. A valóságot néha meg kell szépíteni, és most rád vár ez a feladat. Nem jó, ha észreveszik, hogy gondokkal küzdesz, tégy úgy, mintha minden a lehető legnagyobb rendben volna. Talán a leghelyesebb, ha a gondok és a lehetséges problémák elől kitérsz. Például szabadságra is mehetnél. Legalább a jövő hónap egy részét töltsd távol a munkahelyedtől. Családod, szeretteid sokra értékelik majd, hogy rájuk is szánsz egy kis időt. Ne érezd tétlenségnek a pihenést.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A fontos dolgok megvárnak, a jelentéktelenekkel pedig csak feleslegesen izgatnád magad. Gyermekeid és házastársad úgyis szinte kikövetelik maguknak a törődést és a szeretetet. Mindenki sokkal jobban jár, ha az ilyen kívánságoknak szó nélkül eleget teszel. Lassan, óvatosan kezdj tervezni, hogy júniusban már teljesen új vállalkozásba tudj kezdeni, és erőn felüli teljesítményeket tudj produkálni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ne sajnáld a fáradságot, még akkor sem, ha a látszólag hiábavaló. Ne haragudj azokra sem, akik túl sokat követelnek. Ha vállalkozó vagy, csak akkor kötelezd el magad, ha nemcsak a pénzed kockáztatod: az eszedet, a munkabírásodat, a tehetségedet feláldozhatod. A pénzzel sajnos könnyen becsaphatnak. Munkahelyet változtathatsz, de tudnod kell, hogy a kezdeti nehézségek, mint mindig, elkerülhetetlenek.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Végre sikerül egy bonyolult ügyet befejezned. Lehetséges, hogy ez anyagi áldozatokkal jár majd, de most az egyszer nem érdemes sajnálnod a pénzt. Leghelyesebb, ha most a munkádon kívül mással nem sokat törődsz. Esetleges anyagi veszteségeidet a hónap végén könnyedén pótolhatod, sőt, remélhetőleg akár fizetésemelést is kaphatsz, vagy más mellékjövedelemhez juthatsz. Ne felejtsd azonban, a könnyedség nem azonos a könnyelműséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top