Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.03. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az otthonodban megváltozhat egy-két dolog, talán éppen költözködésen gondolkodsz. Nem árt, ha az ember öt évenként szobát cserél. Amennyi gondot, annyi örömet is jelent majd ez az esemény. Nem kíméled önmagad, sőt valószínű, hogy másokat sem. Úgy gondolod, hogy a nap huszonnégy órából és egy éjszakából áll. Ha ez is kevés, akkor egy órával korábban kelsz fel. A tempó szédületes, az eredmény káprázatos.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A lehetőségekhez képest próbáld kímélni magad és másokat is. Minden, amit most teszel, hasznodra válik, tehát nem ajánlható, hogy kitérj a radikális megoldások elől. Megnyugodhatsz, kipihenheted magad. Ebben az időszakban inkább a csendes, eredményes munka ideje vár. Nemcsak szorgalmasan dolgozol, de közben még mindig bőven marad időd arra is, hogy jó kapcsolatokat teremts a külvilággal. Kedvedre szórakozhatsz, ha úgy gondolod, még szerelmi hódításokkal is dicsekedhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érdemes az utazáson gondolkodni. Ha teheted, ne is késlekedj, hiszen külföldön nemcsak szép élményekben lehet részed, hanem jó üzleti ajánlatokat is kaphatsz. Ezt a lehetőséget azonnal ki kell használni, mert nagyon is múlékony. Arra azért nem árt vigyázni, hogy milyen megállapodásokat és szerződéseket kötsz. Nem nagyon veszélyes, de mégis előfordulhat, hogy a sok kedvező pont között valahol egy kis csapda is rejtőzik.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem árt az óvatosság, akkor sem, ha a legjobb mederben folynak a dolgok. Talán jó volna, ha egy kicsit kevesebbel is beérnéd, ami mások szemében így is több, mint amit kiérdemelsz. Akik irigyelnek, csak arra áhítoznak, amit elértél, de az érte való fáradozást nem ismerik, és abból nem is kérnének. A kritikus helyzetekben jól teszed, ha kikéred tapasztaltabb emberek tanácsát, és elfogadod párod segítségét is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nyugodt lelkiismerettel és elégedetten készíthetsz számvetést az elmúlt hónapról. A továbbiakban is páratlan lehetőségeket kínál az élet. Talán még a szerencsejátékokon is próbálkozhatsz, csak a túlzásokat kell elkerülnöd. Ragyogó állásajánlatokat kaphatsz, amiket akkor is el kellene fogadnod, ha látszatra bizonytalan kimenetelűek. Ugyanez vonatkozik arra, ha új vállalkozást indítasz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Csak akkor kezdj újba, ha már minden lehetőséget kimerítettél. Az égitestek befolyása miatt is zűrös egy kicsit az év első egy-két hónapja. Talán kissé elégedetlen vagy önmagaddal, és akkor sem tudsz mihez kezdeni, ha számtalan dolgod, feladatod akad. A hónap elején egy váratlan kiadás is zavarba ejthet. Még az a jobbik eset, ha többet keresel a reméltnél. Alaptalanul aggódsz a pozíciód miatt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az alaptalan félelmeket űzd el magadtól, és próbáld meg sokkal jobban beosztani az idődet, ezzel együtt természetesen a pénzedet is. Legjobban tennéd, ha elrejtenéd saját magad elől is a pénztárcádat. Hiba volna, ha minden ígéretnek bedőlnél. Elsősorban barátaid okozhatnak csalódást azzal, hogy hitegetnek, majd visszaélnek a jóhiszeműségeddel. Talán joggal érzed úgy, hogy egy kicsit magadra maradtál.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem számíthatsz senkire, csak a saját tehetségedre és erődre. Abban a pillanatban, amikor protektort keresel vagy segítségre szorulsz, kiszolgáltatottnak érzed magad. Nem baj, ha több fáradtsággal, de önerőből biztosan könnyebben boldogulsz. Fontos kérdésekben leszel kénytelen dönteni. Választanod kell, hogy a szépnek tűnő ábrándokat kergesd, vagy olyan dolgokba kezdj, amik csak később hozzák meg gyümölcsüket.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hinned kellene a saját erődben, ne veszítsd el az önbizalmadat. A lehetetlent is elérheted, ha most elindítasz egy folyamatot, és lesz türelmed kivárni a végét. Jó volna, ha többet keresnéd az emberek társaságát, szükséged van kikapcsolódásra, szórakozásra is. Ha úgy adódik, bátran flörtölhetsz. Lehet, hogy ebből nem lesz szerelem, a folytatás elmarad, mégis jót tesz az önbizalmadnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyot fordul körülötted a világ. Ha nem a saját elhatározásodból változtatod meg egész életviteledet, akkor ezt majd a sors kényszeríti ki. Ahogyan telnek a napok, egyre nyugtalanabbá válsz, sőt ha úgy adódik, kíméletlenül bánsz önmagaddal és másokkal is. A feszült, túlhajtott időszakban bőven akadnak azonban sikerélményeid is. Ezeket kell megbecsülnöd, különösen azt a többletjövedelmet, amihez a hónap közepén jutsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy percnyi szabadidőd sem marad. Oly sok mindent vállalsz magadra, vagy annyi feladatot zúdítanak a nyakadba, hogy egy kicsit joggal érzed úgy, hogy sohasem érsz a végére. Bőven akad problémád a magánéletedben is. Meg kell harcolnod mindenért, amit szeretnél elérni. A kudarcokat vagy el kell viselned, vagy saját hasznodra is fordíthatod, ha van hozzá elég türelmed. A lehetetlen dolgokra vállalkozni hiba lenne. Ne is hozz visszavonhatatlan döntéseket fontos kérdésekben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Házasságodban napirenden lesznek az összezördülések, ha nem teszel meg mindent, hogy elkerüld őket. Semmi sem hiábavaló, még az ilyen kritikus időszak sem: egyrészt azért, mert legalább anyagilag jól jársz, másrészt pedig a kemény munka közepette is találsz módot kikapcsolódásra, szórakozásra. Ösztöneid, megérzéseid mindig a legjobb pillanatban segítenek át a holtponton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top