Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.04. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy kicsit fellélegezhetsz, de teljes nyugalomról, tétlenségről ne is álmodj. Többször is olyan érzésed támad, hogy a szélirány szinte napról napra változik. Amikor úgy érzed, hogy a tied az egész világ, egyik napról a másikra csávába kerülhetsz. Ha emiatt elszomorodsz, csak egyet-kettőt kell aludnod, és ismét szerencsés, boldog embernek érezheted magad. Ez a szeszélyes állapot kihat szerelmi életedre, házasságodra is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Csak azzal vigasztalódhatsz, hogy sokkal több jó dolog történik, mint kellemetlen. Ha teheted, pihend ki magad. Arról szó sincs, hogy ez egy eseménytelen nap, de most valóban kevesebb lesz a gondod, és egy kicsit több a pénzed. Az sem baj, ha kicsit többet költesz a szokásosnál. Erőt kell gyűjtened, mert a hónap hátralévő résében nagyon is helyt kell állnod, ha boldogulni akarsz. Akadhatnak apróbb családi problémák, otthoni teendők.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A gondok miatt ne fájjon a fejed, csak akarnod kell, és nyugodtan későbbre is halaszthatod őket. Ha kell, lehetsz egy kicsit önfejű is, meg se halld, ha le akarnak beszélni arról, hogy tétlenséggel tölts legalább egy-két napot. Sokáig emlékezetes marad ez az időszak. Óriási tettvággyal veted magad az élet sűrűjébe. Majdnem mindent egyszerre akarsz, nem törődve azzal, hogy az idő rohan, az erődet pedig kímélni kellene, és nem volna szabad vitákba keveredned.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha mindent okosan, alaposan előkészítesz, ha elég előrelátó vagy, akkor jól megállod majd a helyed a legnehezebb időszakokban is. A nehéz helyzetektől nem megijedni kell, hanem erős akarattal túllépni rajtuk, megoldani, ahogyan lehetséges. Most lehet, hogy minden összeesküdött ellened, az is lehet, hogy egészséged sem olyan jó, mint ahogy elvárható lenne. Otthonodra is jobban kell vigyáznod, nehogy valamilyen kár keletkezzen benne.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A közlekedésben és az emberekkel való bánásmódban is sokkal több óvatosságra van szükséged a szokásosnál. Azért nem kell megijedni, ennyi rossz egyszerre úgysem jöhet össze. A felsorolt veszélyek közül talán csak egy fenyeget. Igaz, ez is több a soknál, de személyes horoszkópodnak köszönheted, ha ennyit sem kell félned, és persze itt vagy Te, aki elháríthatja, elkerülheti a bajt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha károk vagy veszteségek érnének, már csak azért sem érdemes pánikba esned, mert a következő nap éppen az ellenkezőjét hozza. A kedélyed, a fizikai állapotod megint a régi lesz, sőt valószínű, hogy még annál is jobb. Pénz dolgában is inkább dicsekvésre találsz okot, mintsem panaszra. Ha komolyan gondolkodsz egy költözésen, vagy ingatlan vásárláson, akkor abból most már csak az öröm jut.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha megtehetted volna, de eddig halogattad azt a bizonyos lépést, akkor itt a cselekvés ideje. A száznyolcvan fokos fordulat nemcsak a jövő szempontjából bíztató, de a jelent is sokkal szebbé teszi. A jól végzett munka öröme sokat jelent. Új feladatokat kell megoldanod, ami nem jelenthet igazi problémát. Kár volna kihagynod egy utazási lehetőséget. Nagyon valószínű, hogy lesz rá alkalmad, lesz hozzá pénzed, és kedved is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Derűs, sőt optimista lehetsz ebben az időszakban. Rendszerető vagy, fontos számodra a szép környezet. Szereted a művészeteket, most ízlésed is jobb az átlagosnál. Szereted a szertartásokat, pl. a teázást, kávézást. Rajongsz a nagy eszmékért. Talán az állásod miatt kellene egy picit aggódnod, emellett a családi gondoktól sem szabadulhatsz. Talán jobb is, hogy így van, mert rákényszerülsz olyan régen halogatott ügyek elintézésére, amik enélkül tovább késnének.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Saját problémádnál most sokkal fontosabb, hogy segítségére legyél partnerednek vagy házastársadnak, aki legalábbis úgy érzi, hogy mindenki másnál nehezebb helyzetben van. Ha szép szóval, vagy még inkább tettekkel segítesz, azzal még önmagadnak is örömet okozhatsz. Még az is megtörténhet, hogy kénytelen leszel munkahelyet vagy munkakört változtatni. Ennek azonban örülnöd kell akkor is, ha az komplikált, vagy éppen nehezedre esik.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkatársaid, kollegáid sok mindenben segítségedre lesznek, feletteseiddel azonban nem ajánlatos ujjat húznod. Előfordulhat, hogy vezetőváltás történik a munkahelyeden, ami elsősorban neked okoz majd sok felesleges nyugtalanságot. Nincs mitől félned, egyelőre biztos a pozíciód. Ha valami változik, a későbbiekben abból is hasznod lehet. Ha vannak gyermekeid, értük is több áldozatot kell hoznod a szokásosnál.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy felesleges aggodalmak tesznek nyugtalanná. Ha szerelmes vagy, készülj fel arra, hogy egy kínos vitát vagy féltékenységi jelentet, a boldog kibékülés old majd fel. A legfontosabb, hogy tisztában legyél vele, most Te vagy a türelmetlenebb a szokásosnál, hamarabb mondasz ki bántó szavakat, mint máskor. Tényleg komolyan kellene venned a mondást: „ne szólj szám, nem fáj fejem”.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehet, hogy valaki egy korábban tett ajánlattal hozakodik elő ismét. Ha azelőtt nemet mondtál, vagy másért nem jött létre az egyezség, most már nyugodtan belevághatsz a dologba. Ez nemcsak a munkádat könnyíti meg, nemcsak egy régi terv megvalósítását teszi lehetővé, hanem még pénzt is hoz a házhoz. Tedd félre tehát a felesleges aggodalmakat, sőt az indokolatlan gyanakvást is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top