Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.06. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Házastársad, vagy egy jó megválasztott szövetséges sokkal többet jelenthet, mint a rosszul megválasztott protektor. Testvéred vagy egy rokonod a segítségedre szorul. Érdemes áldozatokat hoznod, de csak módjával. Régi ismerősöket, hajdani iskolatársadat, barátokat is meg kellene keresned. A felújított kapcsolatok lehet, hogy sok idődet emésztik fel, ugyanakkor hasznos ötleteket, információkat gyűjthetsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bizony áldozatokat kell hozni a gyermekekért. Lásd be, hogy az ő jövőjük legalább olyan fontos, mint saját apró-cseprő elintéznivalóid. Abba is bele kell nyugodnod, hogy bármit szeretnél tenni, mindig közbejöhet valami, és talán a legfontosabb dolgokat kénytelen leszel későbbre halasztani. A tavasznak nemcsak szépségei, hanem eredményei és sikerei is lesznek a számodra. Az élet olyan új lehetőségeket kínál, amiket nem lehet kihasználatlanul hagyni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A gyorsvonat sebességével haladsz előre térben és időben. Minden olyan könnyen sikerül, hogy az már szinte a mesébe illő. Az igaz, hogy sok energiát kell felhasználnod, ha boldogulni akarsz, de ez most a legkevésbé sem zavar. Ha vannak főnökeid, azokat nehéz lesz meggyőznöd saját igazadról, de mint mindig, most is a szavak mesterének bizonyulsz. Ne engedd lebeszélni magad sem arról, hogy munkát változtass, sem arról hogy esetleg egy új vállalkozásba kezdj.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha vannak külföldi kapcsolataid, akkor ezeket most nagyszerűen kihasználhatod. Lehet, hogy a foglalkozásod miatt kell utaznod, az is elképzelhető, hogy ezt pihenésképpen vagy szórakozásból teszed. Mindenesetre vétek volna egy ilyen lehetőséget kihasználatlanul hagyni. Sokat köszönhetsz vonzerődnek, nemcsak a szerelemben, de az élet egyéb más területein is. Egyszerűen ellenállhatatlan leszel, ami megmutatkozik majd az eredményeidben, csakúgy, mint hangulatodban.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Vigyázz arra, nehogy elkényelmesedj. Akkor sem panaszkodhatsz, ha csak sodródsz az árral, de sokkal jobban jársz, ha valóban ki is használod a kínálkozó jó lehetőségeket. Ezután nem probléma, ha otthagysz csapot-papot, és mondjuk kiveszel egy-két nap szabadságot. Bőven lesz még módod arra, hogy az élet komoly dolgaival foglalkozz, a közeljövő úgyis rendkívül mozgalmasnak ígérkezik.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Így is, úgy is meg kell mutatnod, hogy mire vagy képes. A munkahelyi kötelezettségek és az otthoni teendők szinte minden idődet felemésztik. Csak azzal vigasztalódhatsz, hogy magad sem hitted volna, milyen sokat tudsz nyújtani, ha a körülmények úgy hozzák. Nem azért kell ennyit dolgoznod, mert korábban elhanyagoltad kötelezettségeidet, Mindennek az az oka, hogy az emberek most várják el, hogy egyszerre tégy mindent, egyszerre járj mindenki kedvében.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A kapkodás, a túlpörgetetett tempó, még az egészségedet is veszélyezteti. Csak akarnod kell, és kiléphetsz a mókuskerékből anélkül, hogy annak súlyos következményei lennének. Legyél nagyon óvatos a közlekedésben, lehet, hogy a jövő hét elején fáradt leszel, és nem tudsz igazán odafigyelni. Bánj az emberekkel úgy, mint a hímes tojással. Nem ők érzékenyek, hanem Te bántasz meg akaratlanul is olyan személyeket, akiket tulajdonképpen kímélni akartál.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Napról napra változik a hangulatod, és enyhül a rád nehezedő nyomás. Nemsokára már megint a régi, szerencsés, szellemes, jó kedélyű emberré válsz. Sőt, ezáltal olyan új barátságokat is köthetsz, olyan támogatókat gyűjthetsz magad köré, akiknek köszönhetően könnyebben boldogulsz. A kedélyedet is javítják ezek a kapcsolatok. Egyetlen lehetőséget se hagyj kihasználatlanul. Jól teszed, ha engedsz a gyengéd erőszaknak, mert biztosan akad valaki, aki bizonyos kellemes dolgokra „rákényszerít téged”.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nyugodtan próbálkozhatsz a szerencsejátékkal, csak ne vidd túlzásba. A sors kegyeinek és saját rátermettségednek köszönhetően nagyot léphetsz előre. Munkád bőséges gyümölcseit most betakaríthatod. Ne feledkezz meg azokról sem, akik segítettek, vagy támogattak téged. Hibát követnél el, ha a hét végét nem a partnereddel vagy családoddal töltenéd. Kár lenne kihagyni ezeknek a napoknak az örömeit.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Lelkiismeretes ember vagy, aki mindenről tárgyilagos képet alkot. Rokonszenves viselkedéseddel sok pártfogót szerzel. Nagyon jól helytállsz mostanában. Derekas munkát végeztél az elmúlt hónapban. A következő időszak sok szempontból az aratás ideje lesz. Most élvezheted mindannak gyümölcsét, amiért megdolgoztál. Ne bánd, ha pezseg egy kicsit körülötted az élet, a közeljövőben is vedd ki aktívan részedet az eseményekből.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most nem sodortatod magad, sőt éppen ellenkezőleg. Ha kell, felveheted az odadobott kesztyűt, most már kevesebb fáradsággal, több eredménnyel. Nagyra törő terveket szövögethetsz. Nagyjából mindent rendbe tettél, befejeztél, amit korábban kezdtél el. Tűzz új célokat magad elé, és azok ne apróságok legyenek. Azt is bele kell majd kalkulálnod, hogy nem mindenki helyesli, hogy változtatni akarsz eddigi életviteleden.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kellemes hangulatban telnek a napjaid, és könnyen lehet, hogy valamilyen új vállalkozásba kezdesz. Nem kizárható, hogy hosszabb utazásra is gondolsz. Talán még csak a terveknél tartasz, de ha ilyen ajánlatokat kapsz, gondolkodás nélkül el kell fogadnod. A szerelemben is boldog napok várnak ebben az időszakban. Ha akarod, ha nem, olyan élményekben lesz részed, amik eddig kimaradtak az életedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top