nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 07. Kedd)

Napi horoszkóp (03. 07. Kedd)

 







Kos
(március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Helyezd ma előtérbe a praktikusságot, a gyakorlatias megoldásokat. Hidd el, ez sem elvesztegetett idő, sőt, így öntheted formába elgondolásaidat. Fékezd türelmetlenségedet, akkor is, ha leginkább annak örülnél, ha egy szempillantás alatt a célnál lehetnél. Élvezni kell a hegymászást magát is, minden nehézséggel együtt.



 







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Érezd meg a tavasz leheletét, bátorítsd Te is a természetet, áraszd magadból a tavasz sugárzását. Ha ez a szívedből indul, biztos mindenki megérzi körülötted, s ezzel örömet okozol. Akár külső dolgokkal is jelezheted ezt: élénkítsd fel küllemedet egy vidám tavaszi kendővel, színes pulóverrel, bohókás hajviselettel.








 Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Végezd el a hétre kiszabott kötelezettségeidet, ha lehet, semmit se hagyj hétfőre. El sem hiszed, milyen könnyeddé és nyugodttá változtatod ezzel egész hétvégédet. Semmi nem fog nyomasztani! Megéri ma nekigyürkőzni és minél több erőfeszítést tenni, mert mindez kamatostul megtérül a befejezett munka örömében.








 Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Önbizalmad segíthet át sok akadályon, mely utadon áll. Ha győzködöd magad, hogy erre nem vagy képes, csak hitetlenségedet erősíted, s meggátolod, hogy feltörjön belőled természetes erőd. Ezért mindig inkább a megoldási módokra koncentrálj, s ne az elsuhanó negatív érzésekre, melyek csak legyöngítenek.








 Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Becsülj meg minden apró eredményt, tapasztalatot, információt, tudásdarabkát. Sosem tudhatod, hogy mikor milyen képességedre lesz szükséged, ezért az a legjobb, ha állandó készenlétben állsz. Ez persze egyáltalán nem könnyű. Viszont olyan kihívás, mely igazán megfelel természetednek, és mindenképpen javadra válik.







 Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jószívűségeddel ajándékozd meg a rászorulókat. Egy mosoly is nagy ajándék lehet, ha a megfelelő helyen és a megfelelő személynek érkezik. Megértésről és együttérzésről tanúskodhat, mely szavak nélkül is vigaszt nyújt a másik embernek. Engedd be saját világlátásodba mások gondolatait, egyre színesítve és tágítva az eredeti képet.








 Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Baráti körben értekezni filozofikus dolgokról talán nem éppen a péntek esti bulit juttatja eszedbe, de ki tudja, tán mégis erre van szüksége inkább a lelkednek. Mindenesetre mit veszthetsz, ha kipróbálod? Érzékenységed biztos rátalál azokra a csöndes vizekre, ahol megnyugszik a hét során felborzolt idegrendszered.







 Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mélyértelmű szórakozás, magvasabb olvasmány, befelé fordulás jellemezzen a mai nap folyamán. Nem kell állandóan pörögni és külsőségeknek élni. Sőt, egy idő után így hiányérzeted is támadna, jobb hát ezt megelőzni és bölcsen lecsendesedni, kicsit befelé fordulni. Megérzésedet, képzelőerődet is érdemes jobban serkenteni.









 Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bármilyen fájdalmas és elvetendő számodra, valamilyen módon neked is részt kell venned a mindennapi harcokban, a küzdelmes taposómalomban. De képes vagy új horizontot meglátni és eljutni odáig, bármilyen akadályokba ütköznél is. Belső hajtóerődet sose vesd el, a legnehezebb pillanatokban is megbízhatsz benne.







 Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma foglalkozz kicsit az elmúlás gondolatával. Persze nem kell ezért még gyászos hangulatot öltened. Egyszerűen csak arról van szó, hogy gondolj bele, mennyire mulandóak az ember gondolatai, érzelmei, nem is beszélve energiájáról, s anyagi dolgairól. Ennek fényében tán úgy tudsz majd mindent megbecsülni, hogy ugyanakkor nem ragaszkodsz hozzá túlzottan.







 Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sportos tevékenységeid mellett foglalkozz kicsit lelkivilágoddal is, az ugyanúgy ápolásra és edzésre szorul, mint a fizikai tested. Ahogy a tökéletesség utáni igényed is akkor válik igazán valóra, ha azt a lehető legtöbb szinten képes leszel megvalósítani. Feltörő szeszélyeid rossz irányba visznek, ha elmulasztod a kellő óvatosságot.








 Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha legszívesebben az elkeseredésbe menekülnél, kapaszkodj inkább egy szép tervedbe, elképzelésedbe. Éltessen ez a vigasztaló gondolat, míg el nem vonul fejed fölül a vihar. Valaki képe is lebeghet lelki szemeid előtt, akit eléggé szeretsz ahhoz, hogy a kedvéért ne engedd magad a kétségek közé és a bánatba zuhanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top