nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 25. szerda)

Napi horoszkóp (07. 25. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a hirtelenség bolygójával kapcsolódik. A szerencse forgandó: egyik pillanatban társadul szegődik, a következőben hűtlenül elhagy. Pénzügyekben ma bátrabban kockáztathatsz, egészségügyi panaszaid is megszűnnek. Szívügyekben viszont bonyodalmakra kellene számítanod. Családodban is problémák adódhatnak. Ne adj hitelt azoknak, akik arra biztatnak, hogy olyan lépésekre szánd el magad – például válásra –, amelyek egyáltalán nincsenek ínyedre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögeket kap ma más bolygóktól. Nagyon szereted a kedvesedet, és tudod, hogy ezzel ő sincs másként. Mégis úgy érzed, hogy nem lehet tökéletesen boldog ember veled. Másfélék vagytok. Amikor ő szárnyalna, te a szárnyad szeged, és megfordítva. Hogy is volt a kémiában? Igen, mintha más kémhatásúak lennétek. Gyengítitek, amikor erősíteni, és erősítitek, amikor gyengíteni kellene egymást.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az anyagi javak házából kapcsolódik a szerencse bolygójához, a Jupiterhez. Lélegzetvételnyi szünethez jutsz, s ezt felhasználhatod arra, hogy rendezd adósságaidat, amelyek igencsak összegyűltek az elmúlt hetekben. Gyűrd le szokásos túlzó hajlamodat: még ráérsz megvenni a karácsonyi ajándékokat, inkább a múltbeli tartozásaidból törlessz egy keveset.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a Nyilas jegyében áll, és kellemes fényszögeket kap. Ettől függetlenül gondold át még egyszer azt az üzleti ajánlatot, amit most kaptál. Ne ugorj rögtön fejest, mert nem biztos, hogy partnered valóban megbízható. Még ha olyan bomba üzletnek is látszik, előbb puhatolózz. Tedd félre az érzelmeket, legyél kellemetlenül részletező. Most hasznát veheted kíváncsiságodnak.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap saját jegyében áll, kellemes fényszögekben. Nehéz idők járnak az üzletemberekre. Nekik van pénzük, de nincs idejük. De ha egy vállalkozó történetesen Oroszlán, elképzelhetetlen, hogy ne oldja meg ezt is. Te is könnyedén gondoskodsz arról, hogy amíg távoli tengereken hajózol, itthon is menjen a bolt. Így kell ezt csinálni.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, számára kellemetlen jegyben áll. Egy kicsit bizarr neked, hogy egy nő kezdeményez egy kapcsolatot. Manapság ezen nincs mit csodálkozni. Ha kedved van hozzá, ez a tény ne tartson vissza. Meglátod, remekül fogsz szórakozni, sőt serkent majd az a tény, hogy ez nem a megszokott módon kezdődött el. Csak rajtad múlik, hogy ne sablonos módon folytatódjék s hogy a szokásostól eltérően fejeződjék be ez a gyönyörű este.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, számára kellemetlenül kritikus jegyben, a Szűz jegyében áll. Tisztában kellett volna lenned azzal, hogy egyszer fény derül mulasztásodra, de hogy erre, és ilyen gyorsan, azt nem gondoltad. Okosabb lett volna önként jelentkezned, így megúszhattál volna néhány kínos percet. Estére sem jön meg a jókedved, így nemhogy társaságba nem vágyódsz, de még családodat is nehezen viseled. Vagy inkább fordítva? Jobb, ha ma elkerülitek egymást!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó számára kellemetlen jegyben, de saját házában áll, és jó fényszöget kap a Szaturnusztól. Bár ez a várakozás bolygója, de te mégsem tehetsz mást, mint hogy a helyzetet felmérve azonnal lépsz. Megalkuvás nélkül, de kompromisszumra hajlamosan közeledj a párodhoz, s ne feledd, milyen fontosak az apró mások számára talán lényegtelen részletek. Ha megtalálod a megfelelő hangot, sikerre számíthatsz.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, számára kedves jegyben és házban is áll, s kapcsolódik a Merkúrhoz, az orvosok bolygójához. Szerencsére a családodban lévő beteg állapota rohamosan javul, amitől tartottál, nem következett be. A nagy ijedelem után most törődj saját magaddal is egy kicsit! A külsőddel és a gyomroddal. Nyaraló Nyilasok ma különösen óvakodjanak az erős és hosszú ideig tartó napozástól, mert könnyen leéghetnek. Ez jelképes értelemben is megeshet velük, ha nem mérik fel reálisan az erőviszonyokat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Családi vagy szerelmi életedben kellemes fordulat várható. Nem feltétlenül fontos tisztázni és rögzíteni a kialakult helyzetet, működőképes lesz az önmagában is. Ha utazol, személyesen lesz részed olyan élményben, látványban, amire nem is számítottál, ha elfoglaltságod nem engedi, legalább egy ismeretterjesztő film kapcsán szerezd meg ezeket. Lelki feltöltődésre van szükséged! Módodban áll teljesíteni testi-lelki vágyaidat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz számára kellemetlen jegyben, de a saját házában áll. Ha még mindig – avagy sajnos újra – a városban, ráadásul a munkahelyeden vagy kénytelen tölteni ezt a forró napot, ne vesztegesd az időt! Bátran vállalj el mindent, amire felkérnek, vagy amire lehetőséged nyílik! Ma ugyanis a szerencse kedveltje vagy!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A márciusban született Halak égboltján a ragyogó napsütést egyetlen felhő sem zavarja meg, így jó hangulatban, kitűnő testi-lelki egészségben töltheted e napot. A harmadik dekád szülöttei azonban már kora reggel maszkírozzák magukat kardhalnak, és igyekezzenek minél rémisztőbb arckifejezést vágni. Ma minden elrettentő erejükre szükségük lesz, ha nem akarnak alulmaradni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top