Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 1-7.)

A Plútó és a Mars nehéz fényszöget zár be egymással, ami arra utal, hogy talán kicsit feszültebbek leszünk, de mégis engedékenyebbek, erről a Merkúr és a Plútó trigonja gondoskodik.

Kos
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Anyagi ügyeidre fordíts nagyobb figyelmet, és ha bármilyen kedvező ajánlattal találod szembe magad, mondj rá nemet. Főleg az a veszélyes és kockázatos, ami az ingatlanszférával kapcsolatos, mert rengeteget bukhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel viharos napok elé nézel. Több fontos kérdésben nem juttok közös nevezőre. Ha egyikőtök sem enged, hosszú távon mosolyszünet állhat be a kapcsolatotokban, ami nem tesz jót a közérzetednek és a hangulatodnak.
Karmikus feladatod: Ne hajszold túl magad! Munkahelyeden a kizsákmányolásodra törekednek, persze honorálás nélkül. Most a pihenés hete következik számodra, amikor elmerülhetsz a gondolataidban, és még az is lehet, hogy egy váratlan utazás vár rád, ahol nemcsak jókat lazíthatsz, hanem új barátokra is szert tehetsz.

Bika
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: A héten többször felbosszantanak a munkatársaid a butaságukkal. Ezen ne lepődj meg, mert ez nem a te heted lesz. Semmi kedved dolgozni, és ezen még az sem változtat, hogy főnököd kedvezően vélekedik rólad, és elismer.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon szeretne kihasználni. Többször gyanakodtál rá, hogy csak érdekből keresi a társaságodat, de most bizonyosságot is szerzel róla. Ez elszomorít, csalódottá tehet, és nem utolsósorban bizalmatlanná a többi barátoddal szemben.
Karmikus feladatod: A rózsaszín köd teljesen elvarázsol, és a szerelem tengerén hajózol a kedveseddel – de lehet, hogy túlságosan rátelepszel. Hagyd, hogy legyen a héten olyan nap, amelyet külön töltötök, így még jobban fogjátok érezni az egymás iránt érzett perzselő lángolást.

Ikrek
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: A szerelemben boldog perceket élhetsz át, ha egyedül vagy, most rád köszönthetnek a boldog pillanatok. Meglévő párkapcsolatban még szorosabbá válik közöttetek a viszony, és ha eddig még nem tettétek hivatalossá, most nagy esély van rá.
Karmikus kapcsolatod: Az édesanyáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki ismét nehéz döntés elé állít. Lassan kezded megunni, hogy egyre többször neked kell alkalmazkodnod hozzá, de a héten meglepő lesz, mert teljes mértékben rád hagy mindent, nem szól bele semmibe. El kell ismerned, hogy ő is képes változni.
Karmikus feladatod: Hajlamos vagy olyan dolgot tenni, amivel kellemetlen helyzetbe hozod saját magadat. Nehéz kimásznod a kutyaszorítóból, és csak veszteségek árán sikerülhet. Ez sem a karrierednek, sem az emberi kapcsolataidnak nem tesz jót. Jobban tennéd, ha először gondolkoznál, és csak utána cselekednél.

Rák
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad, és erre minden okod megvan, mert csodálatos napok következnek. Szerelmed a tenyerén hordoz, és még azokat a vágyaidat is teljesíti, amelyekről álmodni sem mertél.
Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz, aki szeretne meggyőzni az igazáról. Te nem hiszel neki, hiszen messziről jött ember azt mond, amit akar. Ez most sokba kerülhet neked, mert nagyon melléfoghatsz, és kiváló lehetőséget szalaszthatsz el.
Karmikus feladatod: Egy váratlan fordulat ébresztett rá, hogy milyen fontos számodra a család. Arra az elhatározásra jutsz, hogy sokkal nagyobb figyelmet kell rájuk fordítanod, mert az elmulasztott perceket nem hozza vissza semmi, és hogy ők lesznek a legfontosabbak. Felejthetetlen közös programokban lesz részed velük a héten.

Oroszlán
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Nagyon kellemes és nyugodt hét vár rád, és ha nem hagyod, hogy semmiségek miatt elromoljon a kedved, akkor varázslatos élményekben lesz részed. Még az is lehet, hogy megkérik a kezedet, vagy gyermekáldás elé nézel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki a legjobbat hozza ki belőled. Élvezel mindent, amit ez a hét hoz. Tele vagy ötletekkel és tervekkel, és minden erőddel azon vagy, hogy meg is tudd ezeket valósítani.
Karmikus feladatod: Erkölcsi normáidat megint túl magasra teszed, és hajlamos lehetsz elítélni a barátaidat olyan dolgokért, amelyeket máskor minden gondolkodás nélkül te is megteszel. Mielőtt bármilyen döntést hozol, vagy a véleményedet kinyilvánítanád, gondolkozz el ezen, és mérlegelj igazságosan.

Szűz
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén össze kell húznod a nadrágszíjat. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, vagy a szükség visz rá, akkor készülj fel, hogy az elkövetkező hetekben szűkölködni fogsz, és nehezen jössz ki a pénzedből.
Karmikus kapcsolatod: Egy régi kedveseddel kerülhetsz ismét közeli kapcsolatba. Teljesen felkavar érzelmileg, és azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. Képes lennél mindent felrúgni érte, de semmi értelme, mert újra csak szórakozik veled.
Karmikus feladatod: A héten káosz lesz jellemző a munkahelyi kapcsolataidra. Többször véleményt változtatsz, ami teljesen összezavarja környezetedet, és már senki nem biztos semmiben, amit mondasz. Ha szeretnéd elkerülni ezt a helyzetet, gondold végig mondanivalódat, mielőtt közlöd, de a legjobb, ha visszahúzódó és csöndes leszel.

Mérleg
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Már hetek óta gyengélkedsz, és nem jössz rá az okára. Mielőtt elkezdenél gyógyszerekért a patikába rohangálni, érdemes lenne elgondolkodnod a lelki problémádon, mert mindennek az lehet az okozója, és elsőként ott kell orvosolni a gondokat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nem vagytok egy hullámhosszon. Szeretnéd ráerőltetni az akaratodat, de ő ezt minden erejével próbálja megakadályozni, és győzedelmeskedni fog.
Karmikus feladatod: Nyitott kapcsolatban éltek a kedveseddel, de te ezt már nem akarod folytatni, mert szeretnél valakihez tartozni. Szeretnéd, ha csak a tiéd lenne. Mondd el neki, hogy mit érzel, mert nagy valószínűséggel ő is ezen az állásponton van, és eddig azért nem szólt, mert nem szerette volna felrúgni a megállapodásotokat.

Skorpió
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Ami a munka területén nem valósul meg, az a szerelemben duplán. A héten olyan nem várt sikereket érhetsz el, amelyek hosszú távon rendezik a magánéletedet. Így már képes leszel a feladataidra is jobban koncentrálni, és ez anyagi megerősödéshez vezethet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit vagy egy külföldi út során ismertél meg, vagy külföldi állampolgár. Ezzel a személlyel rendezned kell a viszonyodat úgy, hogy senkit ne bánts meg. Ha a kapcsolatotokat titkolni kell, akkor nagyon vigyázz, hogy ez a titok a héten ne kerüljön napvilágra.
Karmikus feladatod: Ne mondj le álmaidról, vágyaidról. Ha most a pénztárcád nem is engedi, de tervezd meg és oszd be őket. Az idő neked dolgozik, és az, ami most lehetetlennek tűnik, hamarosan valósággá válik, csak legyél türelmes és kitartó.

Nyilas
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: A családodért most nagyobb terhet kell vállalnod, mint valaha. Nekik sokkal nagyobb szükségük van rád, mint korábban. Valószínű, hogy bele kell menned miattuk talán olyan helyzetbe is, amelyre egyáltalán nem vagy büszke, sőt inkább szégyellnivalónak tartod. De nincs mese, a kényszer nagy úr.
Karmikus kapcsolatod: Egy közeli rokonoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt nagyon ideges vagy. Rájössz, hogy titkol előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbál kijátszani, de ha résen vagy, nem jár sikerrel.
Karmikus feladatod: Egy barátodba lelket kell öntened. Furcsa, mert mostanában csak akkor keres meg, ha valami baja van. Egyébként neki jól megy a sora, és amikor jól megy, nem is foglalkozik veled. De te most csak azt nézed, hogyan segíthetsz neki kilábalni a bajból.

Bak
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Semmiféle munkát, vállalkozást ne kezdj baráttal vagy közeli ismerőssel, mert biztos lehetsz benne, hogy anyagilag nem fogsz jól járni, és az ismeretségeteknek is rövid úton vége lesz. Ráadásul ez nem lesz jó hatással a szerelmi kapcsolatodra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nyíltan vállalja a veled szembeni véleményét. Még akkor is, ha ez neked nem tetszik, felnézel rá, és elfogadod, mert bízol az ítélőképességében. Sok pozitív dolgot tanulhatsz tőle a héten.
Karmikus feladatod: Ha külföldre mennél, de valami belső erő visszatart, akkor ezt a visszatartó erőt le kell győznöd, mert óriási sikerek várnak rád. A most bizonytalannak tűnő dolog lesz későbbiekben a biztos, ezért ne félj belevágni az újba.

Vízöntő
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Meg kell őrizned a nyugalmadat, bármi történik is. A házas- vagy élettársaddal szemben elnézőnek kell lenned, mert sok, számodra nem tetsző dolgot fog csinálni a héten. Gondolkodj, számolj tízig, és eszedbe fog jutni egy olyan megoldás a problémáitokra, amely miatt csodálni fognak, valaki pedig melléd áll.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megint rád támaszkodik, és ismét segítségre szorul, miközben te is nagyon szeretnéd, ha nem lenne annyi teher a válladon. De sajnos most ő az, akivel a karma láthatatlan szálai még szorosabbra fűzik a viszonyt.
Karmikus feladatod: A hétvégi bulizások alkalmával tarts mértéket, mert megárthat a túl sok ital, és nemcsak magadnak, de másoknak is elronthatod a szórakozását. Kedvfokozóként táncolj és énekelj.

Halak
Karma horoszkóp (május 01.-07.)Karmikus kötelességed: Továbbra is rengeteget kell dolgoznod, és olyan emberekkel együttműködnöd, akik nem értik azt, amit mondasz. Talán többször is el kell magyaráznod mindazt, ami számodra természetes és egyértelmű. Maradj higgadt, ez a siker kulcsa.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki olyan elképesztő dolgokkal áll elő, hogy te csak kapkodod a fejed. Tele van tervekkel és elképzelésekkel, amelyekben hisz, és azt gondolja, hogy majd a te segítségeddel végrehajtja.
Karmikus feladatod: Egyszerre két vagy akár több sráccal is randizgatsz, és állandóan panaszkodsz az ismerőseidnek, hogy nem tudsz egy bizalomra épülő, hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Ismerd be magadnak őszintén, hogy minden csak rajtad és a hűségeden múlik. Kötelezd végre el magad valamelyik pasi mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top