Horoszkóp

A karma miatt lehet nehéz a párkapcsolatod

Ha te is küzdesz a párkapcsolatodban, nem találod a helyed, könnyen lehet, a karmád miatt történnek a nehézségek. Akkor sem feltétlenül vagy jobb helyzetben, ha a lelki társaddal vagy a gyógyító pároddal hozott össze a sorsod. Ismerd fel a párkapcsolatodat, és máris megértheted a miérteket.

Sokan úgy gondolják, az önbizalommal rendelkező, erős és határozott emberek párkapcsolata könnyű és kiegyensúlyozott. A valóságban ez csöppet sincs így. Párkapcsolataikban ők is ugyanolyan esendők és gyengék lehetnek, mint bárki más, ugyanazokkal a problémákkal találhatják szembe magukat, mint mások, és pontosan ugyanúgy hibázhatnak, és teszik tönkre a párkapcsolatukat, mint bárki más.

Három olyan oka is lehet a nehéz párkapcsolatoknak, amire eddig talán nem gondoltál.

Amikor küzdesz a párkapcsolatodban, vagy

A lelki társsal találkoztál

Amikor a lelki társaddal hoz össze a sorsod, valójában repülsz a boldogságtól. Mivel óriási a lelki hasonlóság, a szerelem egy idő után küzdelemre vált át. Mindketten határozottan álltok ki a saját értékeitek mellett, nehezen alkalmazkodtok a másikhoz. A kapcsolat tarthat életre szólóan, de meg is szakadhat. Az elválás biztosan nem könnyű, hosszú ideig húzódhat ugyanis a se-veled-se-nélküled gyötrelmes állapota.

Ha gyógyító kapcsolatban élsz

Gyógyítóan hatsz a társadra, és persze ő is rád. Vigasztalódhatsz az ölelésében, kisírhatod magad a vállán, vagy őszintén elmondhatod, ami igazán bánt. A gyógyító jellegű kapcsolatokban ugyanakkor az egyik fél mindig többet ad, mint a másik, a konfliktusok pedig itt gyökereznek. Az ilyen párkapcsolatokban nagyon fontos lenne, hogy minél többet relaxáljatok, pihenjetek, töltődjetek, főként az a fél, aki a többet adja a másiknak.

A karmikus kapcsolatban megküzdenek a társak

A karmikus kapcsolatok azért jönnek létre újra és újra, mert nem oldottad meg a múltban a feladatot. A találkozással újabb lehetőséget kapsz, hogy kiköszörüld a csorbát. A párkapcsolat óriási szerelemmel indul, hiszen fölismeritek egymást, ha nem is tudatosan. A régi fájdalmak aztán ugyanúgy előtörnek, mint a korábbi életekben, ami szenvedést és kínlódást hozhat. Ismerd fel a hibákat, és próbáld megváltoztatni azokat a boldogság és a karmád feloldása érdekében.

A karmikus kapcsolatok küzdelmesek és fájdalmasak
A karmikus kapcsolatok küzdelmesek és fájdalmasak lehetnek

(Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top