Horoszkóp

Ezzel a 3 csillagjeggyel légy nagyon óvatos

Ez a három csillagjegy kiszámíthatlannak tűnik. Pontosabban egészen mást mutathatnak, mint amit valójában gondolnak, másként reagálhatnak dolgokra, mint általában a többiek. Nem árt óvatosnak lenni velük, mert könnyen pórul járhatsz. Melyik ez a három, igazán veszélyesnek tűnő csillagjegy? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te köztük vagy?

A Kos nem ismer mértéket

A Kos imádja a bulizást, a partikat, a forgatagot, amikor zajlik körülötte az élet. A jókedvet, az alkoholt sem veti meg. Mindezzel önmagában semmi probléma sincs, a gond ott kezdődik, hogy a Kos nem ismer mértéket, nem ismeri a határait. A buli hevében újabb és újabb pohárkával gurít le a torkán, és könnyen megfeledkezik magáról. Alapból hűséges típus, de ilyenkor a hirtelen adódó lehetőségeket biztosan nem hagyja ki, durva pletykákat kotyoghat ki, vagy hangos viselkedésével háboríthat fel másokat. Szóval vagy bánj nagyon óvatosan a Kossal, és csak olyan titkot bízz rá, amit, ha elárul másoknak, az sem vet rád rossz fényt, vagy kerüld őt jó messzire.

A Bak veszélyes lehet

A Bak rendkívül visszafogott, kiszámítható, nagyon szorgalmas és szívós típus. Mégis van egy olyan oldala is, amit túlzás lenne angyalinak nevezni. Ez a csillagjegy nem csinál problémát, valójában saját maga a probléma. Ő tényleg minden jó elrontója, mert semmi sem elég jó neki. Nem szereti a társaságot, képtelen lazítani, mindenért morog. Amikor átlépi a határait, saját szabályokat állít fel, és bizony az erkölcsi normákat is jócskán felrúgja. A Bak ilyenkor azt mondja, „a jó kislányok a mennybe jutnak, a rosszak pedig oda, ahová igazán szeretnének”. Ez a mondat a mottója, e szerint él. Márpedig ilyenkor kifejezetten veszélyes a közelében lenni, mert a tűzzel játszik.

Ezekkel a csillagjegyekkel légy nagyon óvatos

A Skorpió a pokolra jut

A Skorpió negatív oldala egészen rémisztő lehet. Amikor elveszíti a realitást, nincs határ, nincs kontroll nála. Nem ismeri azt a szót, hogy nem, amit elhatároz, azt bármi áron megszerzi vagy véghezviszi. Két végén égeti a gyertyát, és nem számol a következményekkel. A racionalitástól egészen elszállt ötletei, vágyai lehetnek, már-már a bűnözői életmód határát súrolja. A szexualitása az extremitásba csaphat, megállíthatatlan és kielégíthetetlen. Folyton az újabb izgalmakat keresi, de mindig egyre magasabbra helyezi a mércét. Nagyon csábító és vonzó lehet a Skorpió társasága, az életmódja, mégis jobb őt messzire elkerülni, mert így a bajt is elkerülöd.

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top