Horoszkóp

Milyen formájú az arcod? Ezt árulja el rólad

Gondoltad volna, hogy arcod formája is számtalan dolgot árul el rólad? Megnézted már, ilyen formájú az arcod profilja? Domború vagy épp ellenkezőleg, inkább homorúnak tűnik, esetleg függőlegesek a vonások? Izgalmas információkat tudhatsz meg máris magadról. Íme a részletek.

Arcod profilja homorú – az áll kissé előreugrik, a homlok kiemelkedik

Türelmes személyiségtípus vagy, aki megfontolja, átgondolja, mikor és mit mond, lassan cselekszel. Fontos számodra a csend, a nyugalom, szívesen meditálsz, kirándulsz a természetben. Az olyan értékek a legfontosabb számodra, mint a hűség, a megbízhatóság, a kiszámíthatóság, a türelem és a biztonság. Időnként talán túlzottan is óvatos vagy, ezért mások szemében a döntéseidben is kicsit nehézkesnek tűnhetsz. Arcformád arról is árulkodik, hogy mindig megszervezed az életedet, napirend szerint élsz, és rendszerben is gondolkozol. A barátaid nagyon kedvelnek. Kitűnő meglátásokkal, ötletekkel, tanácsokkal rendelkezel. Páratlan a memóriád, nem könnyen felejtesz – bizony, ragaszkodsz a haraghoz is, ha valaki megbántott téged.

Arcod profilja függőleges – állad, homlokod függőleges vonal mentén helyezkedik el

Elmondható rólad, nagy célokat, terveket tűzöl ki. Annak ellenére, hogy gyakran mereven ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, nagyon megbízható és kiegyensúlyozott a személyiséged. A függőleges profil azt is elárulja, hogy nagyon kíváncsi a természeted. Folyton kutatod az összefüggéseket, meg akarod érteni a világ mélyebb értelmét is. Logikus gondolkodás, racionalitás, visszafogottság, ugyanakkor közvetlenség jellemez. Keményen és kitartóan haladsz a céljaid felé. Amikor nagyon nehéz vagy magas akadályok tornyosulnak előtted, akkor sem állsz meg, nem adod fel félúton. Amit elkezdtél, mindig végigcsinálod, mindig befejezed.

Arcod profilja sok mindent elárul rólad

Arcod profilja domború – állad előreugrik, a homlokod inkább csapottnak mondható

Személyiségedre a gyorsaság, a rugalmasság és a gyakorlatias beállítottság jellemző. Kiváló a megfigyelőképességed, az apró részletek sem kerülik el a figyelmed, remekül kommunikálsz. Energikus típus vagy, viszont nem igazán kitartó és nem igazán türelmes. Lelkesedésed, a belőled áradó optimizmus másokat is inspirál. Erős az önbizalmad, hiszel a saját sikeredben. Előfordul, hogy lázadsz bizonyos dolgok ellen, nem szereted, ha irányítani próbálnak mások. Gyorsan és hirtelen reagálsz dolgokra, így előfordulhat, hogy meggondolatlanul válaszolsz. Érdekelnek az újdonságok, szívesen kipróbálod a különlegességeket is. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top