Horoszkóp

Ez a legszebb testrészed a horoszkóp szerint

Vajon melyik a legszebb testrészed? Lehet, épp ezt utálod a leginkább? Ne tedd! Inkább légy rá büszke, és hangsúlyozd ki minél jobban! Nos, melyik a csillagjegyek legszebb testrésze? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos arca egészen különleges. Nem biztos, hogy a legszebb vagy a legvonzóbb, de a legellenállhatatlanabb, az egészen biztos. Az orvosi asztrológia a fejet és az agyat társítja csillagjegyedhez, ezért ez a testrészed mindenkor külön figyelmet érdemel tőled. Szóval, mutasd mindenkor a legjobb arcod.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika nagyon vonzó és mutatós típus. De talán még magadnak sem tűnt fel, a nyakad mennyire szép. Pontosan annyira, mint amennyire nyakas típus vagy. Ne rejtsd el többé, inkább hangsúlyozd pihe-puha sálakkal és kendőkkel vagy ékszerekkel. Torkod a legérzékenyebb pontod, hideg időben könnyen megfázhat, begyulladhat. Figyelj rá még inkább.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a beszéd és a gesztikuláció királya és királynője. Amit mondasz, azt a legtöbbször a karjaiddal is demonstrálod. Amikor csak teheted, hagyd szabadon gyönyörű vállaidat. A pántos topokat, ruhákat neked találták ki a tervezők. Hogy könnyedén magadra irányítod a figyelmet, azt a válladnak és persze meggyőző kommunikációdnak is köszönheted.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a legnőiesebb típusok közé tartozik. A legérzékenyebb, legérzékibb és legszexibb testrészed a mellkasod, a melleid. Hangsúlyozd bátran feszesebb ruhákkal, csábító fehérneműkkel. Az eredmény nem marad el, minden tekintet rád szegeződik.

Vajon melyik a legszebb testrészed?

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán imád csillogni és ragyogni. Kifejezetten szereted, amikor rád irányul a figyelem. Mutasd meg ezért a hátad minél többször, például hátul mélyen kivágott ruhákban. Méltán lehetsz büszke erre a testrészedre, persze neked nincsenek önértékelési problémáid, és egyébként is pontosan tudod, hogyan és mivel mutasd a legjobb formádat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz számára az egészség mindennél fontosabb. Valójában te lehetnél az életmód királynője. Nem véletlenül figyelsz magadra, hiszen az emésztési rendszered a tested legérzékenyebb pontja. Amikor zavartalanul működik, jól érzi magad a bőrödben is. A hasad ilyenkor feszes, lapos és sima. Méltán lehetsz rá büszke, szóval ne szégyelld rövid pólókban megmutatni.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg szintén csodás és vonzó külsővel büszkélkedhet. A csípőd pedig olyan bámulatosan formás és kerek, hogy a többi csillagjegy csak irigykedhet. Légy rá büszke, bátran mutasd meg egyedülálló vonalaidat feszes, testre simuló ruhákban. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió minden bizonnyal a legszexibb csillagjegy. Kisugárzásod olyan erős, hogy szinte azonnal magadra vonzod a másik nem figyelmét. Egyetlen pillantás is bőven elegendő a csábításhoz. Az ágyban sem okozol csalódást, így, ugye, az sem véletlen, hogy az intim testrészed a legszebb ékszered.

horoszkóp csillagjegy

Más és más testrészeikre lehetnek méltán büszkék a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szabad és független csillagjegy, aki szinte folyamatosan úton van. Nem véletlen, hogy hosszú lábad a legérzékenyebb testrészed, ahogyan a legszebb is. Ha valakinek jól áll a leggings, az biztosan te vagy. Persze tűsarkúval a miniszoknya is ütős választás.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak számára a szexi megjelenés nem különösebben fontos. Visszafogott stílusod mégsem jelenti azt, hogy mindent el kéne rejtened. Sőt. A térded a legszebb testrészed, méltán lehetsz büszke rá. Mégis miért ne mutathatnád meg? Egy térd fölött végződő szoknyával senki sem néz könnyelmű nőnek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő is nagyon független és szabad lélek. A Nyilashoz hasonlóan szíved szerint te is folyton úton lennél. Lehet, éppen a sok gyaloglástól olyan kerek és formás a vádlid? Ezentúl ne takard el hosszú nadrágokkal, inkább mutasd meg bátran,mert valóban nagyon szép.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak érzékeny és álmodozó típus. Nyilván nem ezért, de igazán kényelmes cipőt nagyon nehezen kapsz a lábadra. Nem véletlenül, hiszen éppen a talpad, a lábad a legérzékenyebb pontod. Mindenesetre gyönyörű lábad okán a lábfétis fogalmát neked biztosan nem kell részletezzük.

(via daily buzz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top