Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem könnyen kötelezik el magukat

Ezek a csillagjegyek finoman fogalmazva sem könnyen kötelezik el magukat. A házasság, sőt már az eljegyzés gondolata is megrémiszti őket. Annak ellenére, hogy a szívük mélyén nagyon is vágynak a tartós párkapcsolatra, mégis igencsak hosszú időbe telik, mire rászánják magukat az összebútorozásra. A horoszkópból megismerheted azokat a csillagjegyeket, akik a leghosszabb ideig ragaszkodnak a függetlenséghez. Vajon te köztük vagy? És a párod?

A Vízöntő menekül a házasságtól

csillagjegy vízöntő elköteleződés házasságA Vízöntő retteg attól, hogy összetörik a szívét, ezért még a házasság gondolatát is gyűlöli. Lehetősége bőven akadna az elköteleződésre, hiszen megnyerő, elképesztően különleges és nagyon vonzó csillagjegy. Mégis újra és újra inkább a szabadságot választja. A Vízöntő alapból is távolságtartó, nagyon önálló, a kötöttségeket, a szabályokat csöppet sem viseli el. El tudja tartani és el tudja látni magát, nem mellesleg nagyon bizalmatlan típus, a házasságra már önmagában emiatt sem igazán nyitott. A szabadság a lételeme, nem szeret alkalmazkodni, ő azt teszi, amit jónak gondol. Meglepő, hogy inkább csak az élete közepe táján jut el odáig, hogy lekösse magát valaki mellett?

Az Ikrek az érzésektől fél

csillagjegy ikrek házasság elköteleződésAz Ikrek társaságkedvelő, nyitott, kedves, és nagyon szeretetreméltó típus. Levegős jegyűként ő is szabad lélek, remekül kommunikál, okos és intelligens csillagjegy. A nagy érzésektől ő is megrémül. Amíg párja nem támaszt vele szemben különösebb igényeket és elvárásokat, egészen jól ellavírozgat a párkapcsolatban. Amikor viszont már eljegyezésre, elköteleződésre, netán házasságra kerülne sor, bepánikol, és gyorsan felveszi a nyúlcipőt. Valójában gyakran elképzeli, milyen lehet az oltár előtt kimondani a boldogító igent, de amikor fölvetődik a nagy esemény gondolata, egyszerűen megrémül. Az esküvő, a házasság már csöppet sem tűnik annyira szórakoztatónak, mint ahogy gondolta. Aztán egyszer, amikor úgy érzi, élete szerelmére talált rá, már nem szökik el a szertartásról.

A Nyilas a szabadságát félti

A Nyilasra tévedésből sem lehet azt mondani, hogy tapadós vagy ragadós lenne, sőt messze elkerüli az ilyen típusú embereket. Valójában éppen ez a hozzáállás a legfőbb oka, hogy óvja és védi a szabadságát, nem mellesleg retteg az elköteleződéstől. A házasságig a Nyilas nagyon nehezen jut el, hiszen a függetlenség, az önállóság, a szabadság a legfontosabb értékei. Az elköteleződés pontosan ezektől fosztaná meg – legalábbis szerinte. Pedig nagyon is tud szeretni, és lelke mélyén vágyik a hosszú távú párkapcsolatra is. Aztán előbb vagy utóbb beadja a derekát, viszont csak akkor, ha olyan partnert talál, aki az esküvőt követően is teret ad neki, és  hagyja őt élni.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top