Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 12. 02.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp
Egyszerre két életet élsz, az egyik lábaddal még itt vagy, a másikkal már ott. Persze erre az állapotra talán az lenne a legjobb kifejezés, hogy kettős életed van. 

A nap mottója: Az elejétől fogva tudtam, hogy nekem ő kell. Mert a boldogságom csak akkor igazi, ha vele oszthatom meg.

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp
Úgy tűnik, hogy nem minden barátnőd őszinte veled. Tudom, ez a gyanú már többször  felmerült benned, most azonban megleled a bizonyítékot is. Végre megnyugodhatsz!

A nap mottója: Az ifjúság rettenthetetlensége a tapasztalatlanságból következik.


Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp
Semmit sem kell eltitkolnod. Sokszor úgy érzed, sokkal jobban jár mindenki azzal, ha titkolódzol, ha titokzatos vagy, és ha nem mondasz el rögtön mindenkinek mindent. 

A nap mottója: Az ember addig fiatal, ameddig céljai vannak.

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp
Egészen érdekes, hogy milyen fontos neked mások véleménye. Ma képes lennél cikis helyzeteket is bevállalni csak azért, hogy valaki jó fejnek tartson.

A nap mottója: Mivel szükségem volt rá, hogy szeressek és szeressenek, azt hittem, szerelmes vagyok. Másként szólva ostoba voltam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top