Horoszkóp

Mi a lélekfeladatod? Válassz egy elefántot, és megtudhatod

Két lélek szerződést köthet egymással a születést megelőzően. Aztán, amikor mindketten ismét inkarnálódtak a földre, találkozhatnak egymással, hogy teljesítsék a megállapodásban „rögzített” célokat. Vajon milyen lélekfeladatot vállaltál, és mi az, amit a jelen pillanatban tenned kéne? Válassz egyet a gyönyörű elefántos képek közül, és máris megtudhatod. Izgalmas játékra invitálunk.

Számos különböző megállapodással rendelkezel, hiszen nem csak egyetlen lélekkel kötsz szerződést a születésedet megelőzően. Több előző életbeli adósságod lehet, de természetesen mások is tartozhatnak neked. Az életedben minden kihívásnak és áldásnak a lelki fejlődésed a célja. A mai modern és felgyorsult világban ugyanakkor csak kevesen figyelnek tudatosan befelé. A lélek üzeneteit pedig inkább csak akkor hallod meg, amikor lassítasz, amikor csendben önmagadra figyelsz.

Ebben a játékban lehetőséget kapsz, hogy megtudhass valamit a lélekfeladatodról, arról, amit a lelked e pillanatban tudatni szeretne veled. Ha felkészültél, válassz egyet a három gyönyörűen kiszínezett elefánt közül. Amelyiket a legszebbnek találod, amelyik valamiért különleges a számodra, az közvetíti a neked szóló üzenet. Mielőtt választanál, végy néhány mély lélegzetet, lazítsd el magad, és picit befelé figyelve, a megérzésedre hagyatkozva hozd meg a döntést. A válaszokat a képek alá görgetve találod.

lélek feladat sors elefánt teszt

Ez a lélekfeladatod, ha az 1. elefántot választottad

elefánt lélek üzenet feladatAz üzenet szerint mindenkor megpróbálsz előretekinteni. Takarékos életet élsz, félreteszel a váratlan kiadásokra, gondolsz a jövőre is. Mindez dicséretes, csak éppen a jelen pillanatban megfosztod magad mindattól, ami járna neked. El kell engedned a hiánytól, a bizonytalanságtól való félelmeket, amivel valójában a pénz megfelelő áramlását akadályozod. A kérdés pedig az, vajon képes vagy boldogan befogadni a bőséget, vagy inkább abban hiszel, hogy minden anyagi javadért keményen, már-már vért izzadva kell megdolgoznod? A lélekmegállapodásod szerint bűntudat nélkül fogadhatnád életedbe a bőséget. Éppen ezért minél előbb alakítod át a gondolataidat, annál jobb. Ne a hiányra koncentrálj ezentúl, hanem arra, hogy mindent megkapsz az életedben, amit szeretnél, jár neked a luxus, hiszen megérdemled.

Ez a lélekfogadalmad, ha a 2. elefántot választottad

lélek megállapodás feladatZavarba jössz, amikor rád irányul a figyelem? Inkább mások érdekeit nézed a sajátod előtt? Ha ismerősek a kérdések, akkor mielőbb érdemes elmélyedned önmagadban, és arra a kérdésre is választ találni, vajon ki is vagy valójában. Persze, nagyon fontos és nemes feladat másokat támogatni, de te pontosan ugyanígy kérheted mások segítségét. Lélekmegállapodásod szerint próbálj meg elfogadni, hiszen nem vagy egyedül, neked is jár a támogatás. Mostantól erősítsd magad abban minden egyes nap, hogy el tudod fogadni mások segítségét, önmagadra is szánhatsz időt, és azzal még nem leszel önző, ha azt teszed, amit a szíved diktál. Tégy csupa olyan dolgot, ami energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelked. Nincs miért áldozatokat vállalnod, inkább használd született tehetségedet.

Ez a lélekmegállapodásod, ha a 3. elefántot választottad

lélek megállapodás sors feladatVajon mennyire ragadsz bele a párkapcsolatokba? Vajon mennyi egészségtelen, mérgező vagy függő kapcsolatod van? Lehetnek ezek szülői, baráti kontaktusok vagy a párkapcsolatod is. Úgy tűnik, a lélekmegállapodásod szerint harcban állsz a lemondással, mert nagyon félsz az egyedülléttől. Az egészségtelen kapcsolatokból azért nem lépsz ki, mert valójában a változástól félsz, talán attól is, hogy valami sokkal jobb és érdemesebb következhetne az életedben. Inkább elfogadod, amiről a lelked mélyén pontosan tudod, mérgez, és nem jó neked, mert a magánytól, az egyedülléttől még inkább szenvednél. Önmagad állsz a boldogságod útjában, te akadályozod meg, hogy méltó kapcsolatot köthess. A mostani a legjobb idő a váltáshoz. Légy bátor, és tedd meg önmagadért a legfontosabb lépéseket. Nem bánod meg.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top